Kaley Cuoco, som spiller Penny, sier til Variety:

– Da jeg så på, tenkte jeg helt klart at jeg ville elske å gjøre det samme en dag. Jeg ville elske å gjøre noe tilsvarende for vår serie.

Men det kan ta sin tid: «Friends»-gjengen var å se på HBO i mai i år – etter at siste episode ble sendt i 2004. «The Big Bang Theory» avsluttet i 2019 etter 12 sesonger og 279 episoder.

Her støper «Big Bang Theory»-skuespillerne Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik og Melissa Rauch håndavtrykkene sine utenfor Chinese Theatre i Los Angeles i 2019, samme år som serien tok avskjed. Foto: Willy Sanjuan

I etterkant har Kaley Cuoco høstet ros for innsatsen i den årsferske HBO-serien «The Flight Attendant». Hun også er medprodusent, og sikret seg rettighetene til historien etter å ha lest om boken den er basert på da hun lette etter lesestoff på Amazon.

Det vanket ni Emmy-nominasjoner, inklusive en på henne som skuespiller. Årets Emmy-priser deles ut – utendørs – 19. september, ble det onsdag kjent.

Senere i år skal andre sesong av «The Flight Attendant» spilles inn. Cuoco har også bidratt med stemmen til Harley Quinn i animasjonsversjonen av tegneserien, som blir å se på DC Originals-strømmetjenesten i tredje sesong ut.