Adele har bestemt seg for å kjøre ham til jobben, og lister seg opp trappen til James Cordens soverom – der hun vekker ham med å slå to cymbaler hardt sammen. Deretter bærer det av gårde i bilen, til tross for at hun tilstår at hun ikke «er noen god sjåfør», viser videoen som er lagt ut på TV-showets YouTube-kanal.

– Det har vært noen ville åtte år. På en måte føles det som om det har gått så raskt, sier Corden og knipser i fingrene: – Samtidig husker jeg ikke hvordan livet føltes før jeg kom hit.

Underveis i bilen til innspillingsstudioet diskuterer Adele og James Corden sitt vennskap, og gråter litt sammen over at han nå har bestemt seg for å sette kurs hjem til England.

– Jeg har aldri bodd i Los Angeles uten at dere har vært her, så jeg er litt nervøs for det, for å være ærlig, og svært, svært trist, sier Adele.

James Corden var relativt ukjent for det amerikanske TV-publikummet da han overtok «The Late Late Show» etter Craig Ferguson i 2015. Da han begynte med sin «Carpool Karaoke», der han kjørte rundt med kjendiser som sang, ble det et stort gjennombrudd.

– Jeg er bare så sikker på at det er på tide å dra hjem, for familien og til folk vi er glade som blir eldre, sier han, og forsikrer Adele om at vennskapet de og familiene deres har ikke vil bli dårligere av avstand. Hun sier gråtkvalt at hun ikke er helt klar for å dra tilbake ennå.

Adeles første karaokekjøretur fra 2016, der de to kjørte rundt i London, ble den største virale videoen samme år, og er oppe i 261 millioner visninger hittil. Da glimt fra den nye kjøreturen ble lagt ut på «The Late Late Show» sin YouTube-side, ble det sett 4,8 millioner ganger bare på de første 16 timene.

Andre celebre karaokegjester i Cordens bil har vært Elton John, Lady Gaga, Stevie Wonder, Justin Bieber, Michelle Obama, Britney Spears, Madonna, Bruno Mars, Paul McCartney – som selv overtok rattet da de kjørte rundt i Liverpool, Nicki Minaj og One Direction. Og mange, mange flere, ifølge CBS-listen.

Den siste episoden vises i USA torsdag.