Saimas første singel heter akkurat det, nemlig «No good».

- Sangen handler om å komme seg ut av et forhold hvor du har gitt alt, men ikke fått noe tilbake. Du innser at han er «no good» og slipper taket, forteller hun.

Sangen lanseres allerede førstkommende fredag 22. september.

- Veldig nervøs

27-åringen har allerede ei lengre merittliste, der hun har deltatt i blant annet X-Faktor, Melodi Grand Prix i 2012 og senest våren 2017 med trøndergruppa In Fusion.

- Å gi ut musikk har jeg tenkt på siden 2014, men jeg har rett og slett ikke hatt nok tro på meg selv til å satse før nå. Selvtilliten har ikke vært der.

- Hvordan føles det å gi ut sin aller første singel?

- Faktisk, så gruer jeg meg veldig. Selv om jeg også gleder meg sykt mye. Jeg har snakket om dette i flere år, og det er første gangen jeg gir ut noe som bare Saima.

Selve lanseringsdagen tilbringer hun på jobb i sin nestsjef-stilling på Selected på Torget.

- Jeg har vært så spent at jeg har ikke rukket å lage noen store planer på lanseringsdagen. Men det blir nok ei feiring på kvelden ja, betrygger hun.

Pirker på seg selv

Teksten har Saima skrevet sammen med Tony Alexander Skjevik, også kjent som Thosebricks. Det er også han som er produsenten av låta.

- Sangen ble laget i sommer. Jeg tok kontakt med han og så spurte han om jeg ville komme i studio. Så gikk det ganske fort deretter, men singelen var ikke 100 prosent ferdig før for to-tre uker siden, forklarer hun.

Hun legger til at hun synes litt synd på Skjevik etter samarbeidet deres.

- Jeg pirker sånn. Ikke på han, men på meg selv. Jeg hørte hele tiden noe jeg ville gjøre bedre. Men nå synes jeg låta er helt perfekt.

Hun synes det er veldig artig å få gi ut noe som hun har vært med på lage selv.

Er hektet på «the old days»

Selve sangen er en pop/EDM-låt, som ifølge artisten har en myk R&B-topline, men framover vil Saima satse på R&B, soul og pop. R&B ligger spesielt nære hjertet hennes fordi hun har vokst opp med den typen musikk.

- Egentlig så hører jeg veldig lite på moderne og ny musikk. Hodet er ennå fanget i 90-tallet.

Og hun legger til at det er de eldre sangene som inspirerer.

- Jeg skulle ønske jeg kunne vært 20 år hele tiden fra 50-tallet og fram til 90-tallet, for å få opplevd all musikken. Jeg er en gammel sjel som er født alt for seint.

Livslag drøm

- Hvor lenge har du drømt om å bli artist?

- Jeg kan ikke huske at jeg har drømt om noe annet i det hele tatt. Eller jeg har alltid hatt lyst til å bli enten artist eller dyrlege. Men så tåler jeg ikke å se blod da.

Drømmen hennes er lage tidløs musikk.

- Jeg vil lage musikk som du kan høre om ti år, og fortsatt ikke være lei.

Hun legger til at hennes aller første singel derimot er veldig 2017.

Neste singel er klar

Saima er effektiv når hun først har bestemt seg for å satse, og neste singel ligger klar.

- Det er en sang skrevet av Hallgeir Rustan. Jeg tok kontakt med han, så inviterte han meg til studioet. Vi endte opp med å spille inn denne sangen da jeg spurte han om han hadde noe «old school» R&B.

Selv om hun ikke har bidratt med noe annet enn stemmeprakt i denne sangen er hun likevel veldig fornøyd.

- Den sangen er hjertet mitt. Den er så fin, sier hun.

Det er ikke planlagt når den skal lanseres, men det faller inn i de langsiktige målene hennes som er å lage mer musikk og satse som artist.

Saima skal jobbe i butikken den dagen hun lanserer sin aller første singel, med dette singelcoveret. Foto: Lars Skaland