Addison Rae (21) delte med sine følgere at hun angivelig hadde blitt permanent utestengt fra Tiktok permanent forrige uke.

Utestengingen var alt annet enn permanent og kontoen dukket etter kort tid opp igjen, og denne uka skriver Variety at hun også kommer til å slå seg opp på en annen plattform: Snapchat. Saken er også omtalt av VG.

Ifølge Variety vil hun få en egen dokuserie, der seerne vil følge Raes reise til delstaten Louisiana der hun vokste opp. Snapchat selv hevder at fansen skal få se en ny og mer personlig side av stjerna.

I september ble det klart at Addison Rae gikk fra å gjøre sin skuespillerdebut med en hovedrolle i «He's All That», til en multifilmkontrakt med strømmetjenesten Netflix.

– Addison Raes sjarm og løfterikhet er ubestridelig, slik det fremgår både av «He's All That» og hennes allerede begeistrede fanbase. Vi gleder oss til å være del av den neste fasen av hennes blomstrende karriere som skuespiller, sa Naketha Mattocks, som er direktør for familiefilm i Netflix, den gang.