På torsdag var det bare så vidt at Jonas Malvik Ulseth røk ut av Paradise Hotel.

Mandag skulle en rekke med utstemte deltakere skulle avgjøre hvem som skulle sjekke ut av hotellet.

Til slutt falt valget på Ulseth.

- Akkurat nå er jeg bare jævlig lei meg, sa Ulseth i TV-programmet.

Lik trd.by på Facebook

Finaleuke

Det er finaleuke, og folk ryker ut i øst og vest. Mandag var det altså Ulseths tur. Han sier at han ikke bære nag til dem som sendte ham hjem.

- Jeg skjønner valget. Det var for det meste folk fra den andre alliansen som tok valget, og da vil de selvsagt ha ut den sterkeste spilleren. Jeg hadde gjort det samme valget, sier Ulseth til trd.by.

Forrige gang han holdt på å ryke ut, så fortalte han at det verste var å se at kjæresten Nina ble lei seg. Han følte det samme denne gangen.

- Vi har jobbet sammen siden uke tre, og har hjulpet hverandre videre. Tanken på at hun måtte avslutte det vi hadde jobbet sammen for, var det verste, sier han.

Daniel Romero er fortsatt med videre i konkurransen. Her kan du lese om hans store samle-besettelse

Fornøyd

Men alt i alt er han fornøyd med Paradise-innsatsen.

- Jeg kom i det minste til finaleuka, og jeg hadde ingen planer om å komme så langt. Målet var å overleve den første uka. Jeg er stolt av å være én av tre deltakere som var med fra starten, og som kom helt til finaleuka, sier Ulseth.

- Hvordan har tiden etter Paradise vært?

- Veldig stressende. Det har vært mye fram og tilbake. Mange av mine bekjente føler at jeg har blitt overlegen etter jeg kom tilbake, fordi at jeg aldri tar initiativ til å treffe dem. Det har vært så mye stress at den tida vi får alene, bruker vi alene, sier Ulseth.

- Har du noen fremtidsplaner?

- Jeg skal i alle fall bruke sommeren på å reise rundt i verden. Og etter hvert har jeg tenkt å flytte til Trondheim, sier stjørdalingen.

HENRIETTE RØK UT I FØRSTE EPISODE: Det er flaut