Der skal Kris Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Kendall Jenner, Kylie Jenner og Scott Disick dukke opp – i samtale med programvertprofilen Andy Cohen.

De skal snakke om høydepunkter som har vært å se siden familierealityen gjorde sitt inntog 14. oktober 2007.

Nå ber Kardashian-klanen om publikums forslag til hvilke øyeblikk i de 20 sesongene av serien som familien skal diskutere foran kamera.

I mellomtiden har Forbes regnet på det for å finne ut hva de ulike familiemedlemmene har opparbeidet seg av formuer i løpet av disse årene. For eksempel er Kim Kardashian god for anslagsvis én milliard dollar, en magisk milepæl som tilsvarer 8,4 milliarder kroner.

Lillesøster Kylie Jenner har sunket ned til 700 millioner dollar, et estimat som skriver seg fra i fjor høst, etter at hun i 2019 en kort periode var å regne som dollarmilliardær ifølge samme nettsted. Brorparten av både Kim og Kylies formuer skriver seg fra kosmetikkmerker.

Mamma Kris Jenner sies å være god for 190 millioner dollar, både gjennom å være manager for avkommet og som eksekutivprodusent for familiens realityserie.

Khloé Kardashian er «bare» god for 40 millioner dollar, mye i lønn fra TV-serien, Kendall Jenner anslås å ha 45 millioner dollar, og Kourtney Kardashian 35 millioner dollar. Bror Rob Kardashian er bare verdt 10 millioner dollar, ifølge Harpers Bazaars sammenfatning av familieformuen fra ulike kilder.