Tone Damli var programleder for første sesong av «Love Island» på TV3, men seerne var ikke helt med på notene. Nå skal TV 2 forsøke seg med programkonseptet – med Morten Hegseth i programlederrollen, melder VG.

– Jeg er heftig begeistret og takknemlig for å kunne gjøre en programlederjobb for TV 2. Jeg har jo lenge sittet på sidelinjen og skreket av både beundring og frustrasjon for norsk reality, men nå skal jeg stå midt i kjernen og orkestrere det hele som en gal kapellmester, sier den påtroppende programlederen via en pressemelding.

Hegseth er en av VGTVs mest kjente profiler. Han har også en av Norges største podcaster sammen med Vegard Harm. Hegseth fortsetter i VG, selv om han skal lede «Love Island» på TV 2:

– Harm og Hegseth-universet skal bestå, og vi kjører ny «Panelet»-sesong denne høsten. Podcasten blir også helt uforandret og vi fortsetter med fast sending hver fredag, samt live-turné, sier Hegseth.

I «Love Island» prøver 12 single gutter og jenter lykken i en luksuriøs villa. Målet er både kjærlighet og penger.

Interesserte kan sende inn søknad via www.tv2.no, og programdirektør Jarle Nakken sier:

– Vi er fortsatt tidlig i prosessen på dette formatet hos TV 2, og det er for tidlig å si noe om når programmet får premiere, hvor det skal spilles inn og hvilke flater det vil bli sendt på.