Følg trd.by på Facebook

Torsdag

Svenske-Anna kommer til Byscenen, og hun skal ha en humoristisk gjennomgang av Norge slik svenskene ser det. Fra 20.00.

Teatergruppa Integretto framfører stykket «Flørtne froskelår og ekle kryp» på Charlottenlund videregående skole. «Kom til oss og møte surrete biller, forelska frosker og ekle Kryp», lokker arrangementet. Det starter 18.00.

Pass på i helga: 6 av 10 unge bruker ikke kondom med ny partner

Fredag

Trondheim Maritime fest på Fosenkaia er en markering av prosjektet Renere Havn. Det blir musikk, fest og aktiviteter. Arrangementet varer til søndag. Fra 13.00.

I morgen er det premiere på «Et helt halvt år», og på Nova Kino. Ta på deg rød kjole og ta med tørkepapir, så er du klar for den røde løperen. Etterfesten blir på TAG. Fra klokken 18.00.

Hos Brukbar/Blæst kan du høre Blackbird Blackbird fra San Francisco. Ifølge arrangementet spiller bandet «lyder fra naturen og mikser sammen elektroniske teksturer med organiske instrumenter». Musikken spilles fra 21.00.

Mer å gjøre i helga? Her kan du spille shuffleboard i Trondheim

Lørdag

Kafé Soil får besøk av norgesmester i cupping, Idar Ellingsen. Denne dagen blir det derfor, ikke overraskende, kaffe i fokus. Fra klokken 13.00.

Det er musikkfest i Trondheim, og festen foregår så å si over hele byen; torvet, lamoparken, ilaparken og Trondheim sentralstasjon er bare et knippe plasser du kan høre musikk fra klokken 12.00.

Iladagene startet denne uken, og på lørdag blir det blant annet marked, transportsykkelritt og bakgårdskonserter. Alt starter klokken 10.00.

- Folk som tar seg en pils i parken bør ikke føle seg for trygg

Søndag

Denne dagen blir det guidet sykkeltur i byen. Sykkelturen starter ved Trondhjems Sjøfartsmuseum, og går gjennom havneområdene langs Trondheimsfjorden. Fra klokken 13.00.

Work-Work har prøvetesting av et nytt brettspill, «Kill The King», som egentlig sier det meste om hva spillet går ut på. Høres det ut som noe for deg, så har du muligheten fra klokken 18.00.

Hva er det verste du kan si på date? Vi har spurt Trondheims-jodel!