Henriette Otervik (21) ble meldt på årets sesong av en venninne, og nølte ikke med å takke ja når hun ble tilbudt plass.

- Jeg var veldig lei av å bare være hjemme og ikke gjøre noe spesielt med livet. Jeg ville prøve noe nytt, og ta imot nye utfordringer, sier Otervik.

Lik trd.by på Facebook

Mandag kveld har serien premiere på TV3.

Rett fra levra

21-åringen tror hun passer fint inn i Paradise siden hun har veldig mye selvironi og ikke tar seg nær av ting. I tillegg til at hun mobber seg selv hele tiden.

- Jeg er ikke den typiske blonde jenta som sitter og nipper til vinen. Folk blir overrasket når jeg åpner munnen og får fram personligheten min. Jeg snakker rett fra levra, sier Paradise-deltakeren.

Otervik forteller at hun aldri tenker over noen ting før hun gjør det, og derfor har hun verken laget noen taktikk inne på hotellet, eller hatt noen særlig forventninger.

- Jeg vet det er mange som planlegger hvordan de skal spille, men jeg har ikke tenkt å gjøre noe, sier hun.

Otervik har tidligere blogget for trd.by: - Jeg hadde lagt meg under kniven

"Er det slik jeg ser ut?"

Hun er veldig spent på hvordan det blir å se seg selv på TV. Da hun så videoen fra innspillingen synes hun at hun så større ut enn hun er. I tillegg hater hun å høre trønderdialekten på TV.

- Jeg tenkte: ”herregud, er det slik jeg ser ut?”. Det ser ut som jeg veier ti kilo mer enn jeg gjør. Jeg sendte melding til venninne mine for å høre om jeg virkelig ser sånn ut, sier 21-åringen, lattermildt.

Henriette sier hun drikker en del mer alkohol enn hun tåler, noe man også får se i serien.

- Jeg har gått på noen smeller, men hvem har vel ikke det i en alder av 21?, ler hun.

REKORD-SØKNAD: 3000 vil sjekke inn på «Paradise Hotel»

En annen trønder som er med i årets Paradise Hotel er Jonas Ulseth (20) fra Stjørdal. Han beskriver seg selv som en utypisk Paradise-deltaker.

- Jeg ser på meg selv som en ekte mann. Jeg er ikke den som barberer meg på brystkassa, sier han til TV3.

Henriette Otervik drømmer om å bli politi, men har likevel lagt treningen på hylla når hun er med i Paradise Hotel. Foto: TV3