Den andre sesongen av den kongelige serien «The Crown» ble avsluttet i desember i fjor, og mange venter spent på fortsettelsen.

Gjør deg klar for noen nye ansikt, og nye (delvis) sannferdige hendelser. Dette vet vi om den tredje sesongen, så langt:

Serien fortsetter der den slapp

Handlingen fortsetter der sesong to ble avsluttet, altså i 1964. Sesong to endte med at Elisabeths fjerde barn, Edward, ble født. I seriens tradisjon vil denne sesongen omhande omtrent et nytt tiår, fra 1964 til 1976, ifølge Cosmopolitan.

I denne persioden var Harold Wilson statsminister, og i mai bekreftet Netflix at Wilson vil bli spilt av den britiske skuespilleren Jason Watkins.

Jason Watkins som statsminister i tredje sesong! Foto: Photo by Joel Ryan/Invision/AP

Oppløsningen av ekteskapet til prinsesse Margaret og Tony Armstrong-Jones

For den som kjenner kongefamiliens historie, endte ekteskapet mellom dem to opp med en seperasjon i 1976. Ekteparet hadde begge hver sine affærer opp gjennom årene, og annonserte skilsmissen sin i 1978. Dette får vi nok både se og høre mer om i den kommende sesongen.

Nye tider, ny dronning

Den kongelige fakkelen sendes videre! I oktober i fjor annonserte Netflix at skuespiller Oliva Colman skal spille dronning Elizabeth de to neste sesongene.

Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Ny dronning, ny prinsesse

Det er ikke bare skuespilleren bak selveste dronning Elizabeth som byttes ut. Helena Bonham-Carter vil være den nye prinsesse Margaret, noe som ble bekreftet på Instagram:

Også Tony Armstrong-Jones vil se annerledes ut den kommende sesongen. I juni annonserte Netflix at Ben Daniels vil ta over rollen som den første ektemannen til prinsesse Margaret.

Ben Daniels fra «The Exorict» inn i de kongelige rekker. Foto: Richard Shotwell/Invision/AP

Game of Thrones gjør et aldri så lite inntog

Prins Philip vil også erstattes i sesong 3 og 4! I mars ble det bekreftet at Tobias Menzies, fra blant annet Game of Thrones som Edmure Tully, skal spille prinsen.

Camilla Parker Bowles entrer serien

Produsenten Suzanne Mackie har bekreftet at seerne vil møte Camilla Parker Bowles i sesong 3. Dette gir mening, nettopp fordi prins Charles først møtte henne tidlig på 70-tallet.

Etter å ha vært gift på hver sin kant, fikk prins Charles og Camilla hverandre i 2005. Foto: AP Photo / John D McHugh

Sesong 3 kommer trolig i 2019

Produksjonen av både sesong 3 og 4 begynner nå i juli, og det er derfor trolig at nye episoder ikke vil begynne å rulle ut hos Netflix før i 2019.