Siri Kristine Størseth fra Trondheim er ikke et ukjent fjes for de som følger med på TV-skjermen. Hun sang seg videre i konkurransen The Voice tidligere i år, og denne uken har hun gitt ut sin første singel, som heter «Kiss».

Vi har tatt oss en liten prat med den livlige 29-åringen, og hun er denne ukens bytryne.

Lik trd.by på Facebook

I denne spalten får bytrynet 13 faste spørsmål om alt mellom himmel og jord.

Har du tips til fremtidige bytryner? Send inn til trd.by@adresseavisen.no eller bruk #trdby på sosiale medier.

1. Beskriv deg selv med tre ord?

- Impulsiv, uhøytidelig og sprudlende.

2. Hva inspirerer deg?

- Jeg blir inspirert av personer som gir andre skryt når man gjør noe bra. Folk som ikke er redd for å skryte og si det til folk, uansett hva det gjelder. Ja, også inspirerer mamma meg til å bli en god person.

3. Hvordan vil vennene dine beskrive deg?

- Jeg er mamma til ei jente på ni år og en gutt på fem år, og jeg tror nok jeg blir beskrevet som en ikke så veldig A4-mamma. Og litt frittalende og smågal, kanskje.

4. Hva mener du vil ha gjort Trondheim til en bedre by?

- Jeg mener Trondheim hadde vært bedre om det var flere live-scener i byen. Ikke nødvendigvis pianobarer, men scener der artister som er up and coming kan få vise fram låtene sine til publikum.

Visste du at Ingrid Marie Sylte Isachsen (18) har blitt valgt inn i bystyret? Her er det hun mener ville ha gjort Trondheim til en bedre by. Og 12 andre ting.

5. Hva er det beste og verste med Trondheim?

- Det beste med Trondheim er trøndere. Trøndere er joviale og snille folk, også er Trondheim en liten by i en stor by. Den har alt! Jeg synes det er vanskelig å finne noe negativt å peke på, alle steder har jo noe negativt, men Trondheim har ikke noe spesielt jeg vil trekke fram.

6. Hva skjer i helga?

- I helga skal jeg ha konsert i en fjellhall i Hasselvika i Rissa, og det gleder jeg meg til! Det er noe helt nytt og jeg tror fjellhallen gir en nydelig akustikk. Ellers skal jeg gå i gang med julebaksten sammen med barna.

- Enn julegavene, da?

- Hehe, de har jeg ikke begynt på. Jeg er en sånn type som gjør det klart i siste liten, må jeg innrømme.

7. Hva er det særeste du noen gang har gjort?

- Jeg var jo med på The Voice, og det var en flott opplevelse. Men nesten av medier i Norge skrev jo saken om den gjennomsiktige kjolen min, og tanken på at masse tusen har sett rumpa mi på TV, er jo litt flaut.

Det var jo ikke akkurat meningen. Det er nok mange som husker meg på grunn av det, men jeg er ikke så selvhøytidelig, så det gjør ikke noe. Jeg bli i alle fall husket.

Denne kjolen skapte oppsikt i norske medier. Foto: Tv2

8. Fortell noe folk ikke vet om deg?

- De som kjenner meg, vet stort sett alt om meg. Jeg har ikke så mange hemmeligheter! Men jeg kan jo si at jeg alltid har likt gitarister som spiller fort, og nå har jeg endelig funnet en.

Hvilken RBK-spiller beskriver seg selv som en nerd? Finn ut det her.

9. Hvordan tror du verden ser ut når du er 70?

- Fra et musikalsk ståsted, så håper jeg vi har gått tilbake til å verdsette musikken som et håndverk, og at vi gjør vårt for å fremme gode musikere. Jeg har selv vært opptatt av å bruke musikere på mine låter, og ikke datamaskiner, og jeg håper vi setter mer pris på det når jeg er 70, enn vi gjør i dag.

10. Hva skal du bli når du blir stor?

– Man må jo drømme stort, så jeg håper jeg har kommet dit at jeg kan leve av artistkarrieren.

11. Nevn tre ting som du må gjøre før du dør?

- Jeg har utrolig lyst å stå på scenen på Grand Ole Opry, den største scenen i Nashville for country-artister. Også håper jeg å gi ut flere selvskrevne album. Den siste tingen jeg håper å oppleve er å se barna mine få levd ut sine drømmer her i livet.

12. Beskriv verdens beste dag?

- Verden beste dag starter med en fin frokost med familien og en middag med kjæresten på kvelden. Etter det får jeg stå på en stor scene og synge for fulle hus.

TV 2-Susanne har nettopp giftet seg. Her forteller hun om den beste dagen i sitt liv.

13. Hva er dine topp tre filmer, låter og personer?

Filmer: The Notebook, Titanic og Walk the Line. Det er fordi jeg har en girl-crush på alle de kvinnelige hovedrollene i disse filmene.

Låter: Carrie Underwood  med låta «Toyguns», Miranda Lambert med «More like her» og Bryan Adams med «Ready».

Personer: Barna mine, mammaen min og kjæresten, så klart.

En trønder-artist ble kåret til Norges beste! Vet du hvilken?