The last summer (2019)

En vennegjeng har akkurat fullført videregående, og skal tilbringe en siste sommer sammen som en gruppe før alle skal videre på neste steg i livet.

Fem historier fortelles i én, og det er en film som handler om å følge det som er riktig og sant for hver enkelt, uansett hva det viser seg å være. Og, er du glad i Riverdale? KJ Apa har en av hovedrollene. Filmen kan du strømme på Netflix!

Once Upon a Time ... in Hollywood (2019)

Hva med litt solfylt Hollywood? Brad Pitt og Leonardo DiCaprio spiller stuntmann og skuespiller, med handling fra filmbyen i 1969.

Call me by your name (2017)

Vi kan trives i Italia også, og denne gang er det sommeren 1983 som gjelder.

Elio bor sammen med familien sin, og når faren hans skaffer en student til å hjelpe ham med forskningen sin, blir det både kjærlighet, begjær og mer til. Denne ligger hos Viaplay.

Vaiana (2017)

Selv om dette i utgangspunktet er en barnefilm, er den absolutt verdt å se for de voksne også. Øyhopping og høy bølgeføring i vakre sydhavsomgivelser tror vi mange kan ha godt av nå. Se den på Disney+!

The Lizzie McGuire Movie (2003)

Ah, hvem ville vel ikke tatt en klassetur til Roma, akkurat nå? Handlingen finner sted der den ikoniske Disney Channel-serien sluttet, der Lizzie skal på det ultimate sommereventyr.

Ingenting går selvsagt etter planen, og når hun havner i en situasjon der hun utgir seg for å være en kjent sanger, blir det trøbbel. Denne finner du hos Disney+.

Dirty Dancing (1987)

Ja, vi kommer kanskje utenom. Hvilken scene liker man egentlig best? Flyveløftet, øvinga til danseshowet i vannet eller alle disse romantiske setningene. Ligger hos Netflix.

The Last Song (2010)

Selv om ikke alle er superfan av Miley Cyrus, er ikke «The Last Song» helt dummen. Liam Hemsworth er med, og det er rett og slett en skikkelig rørende kjærlighetsfilm som er verdt en tåre eller to. Ligger hos Disney+!