Det har lenge vært rykter om at Jonas Malvik Ulseth fra Stjørdal og Nina Martnes fra Lofoten hadde funnet tonen sammen etter Mexico-oppholdet.

I mars sa Ulseth til trd.by at det kun var snakk om flørting.

- Det er ikke snakk om noe forhold og forelskelse der i gården. Det er veldig rart å leve så tett på hverandre, slik man gjør på Paradise Hotel, og man blir veldig glad i dem du er sammen med 24/7. Derfor er det herlig å ha kontakt med dem på utsiden også, sa han.

Lik trd.by på Facebook!

- Offisielt kjærester

Men i dag har pipa fått en annen lyd.

«Dere har sikkert sett denne komme på lang vei, men jeg og Nina Martnes er i dag offisielt kjærester. Vi har vel egentlig begge to sett på hvandre som kjærester helt siden vi kom hjem fra Mexico, men har valgt å holde det hemmelig for å ikke ødelegge spenningen for programmet.», skriver Ulseth på bloggen sin.

Han forteller at forholdet mellom dem startet under uke tre av det populære programmet.

«Vi hadde egentlig ikke pratet spesielt mye sammen på hotellet før den tid, men en dag tok det en brå vending. Vi lå på brygga og solet oss og egentlig bare pratet. Vi hadde det utrolig morsomt å vi merket fort at vi var utrolig like!», skriver trønderen.

Paradise Henriette: - Jeg angrer ikke på noe jeg har gjort

- Kunne ikke hatt en bedre kjæreste

Han skriver videre at han ventet lenge på en jente med bein i nesa, og det mener Ulseth at Nina har.

«I mine øyne er hun perfekt og jeg kunne ikke hatt en bedre kjæreste. Det var vel for ca 3 år siden, da jeg fortalte vennene mine at min neste kjæreste skulle være en beinhard dame. Det var akkurat dette jeg tenkte om Nina den dagen hun sjekket inn på Paradise Hotel.», skriver Ulseth.

Han forteller at det har gått to måneder siden de kom tilbake fra TV-innspillingen, og de har brukt mye tid sammen i etterkant. Martnes bor i Svolvær, men hun skal ha planer om å flytte sørover til Trondheim. Det gleder stjørdalingen.

«Gleder meg utrolig masse til jeg får muligheten til å være med henne når jeg selv måtte ønske, og for å se hva fremtiden bringer for oss!», skriver Ulseth.

Spesiell quiz: Dette vet Paradise-deltakerne om Stjørdal