Ryktene har svirret lenge, etter at den britiske kringkasteren Channel 5 droppet serien og etterlot produksjonen med manglende finansiering. Og nå bekrefter produsentene det offisielt på Twitter, melder BBC.

«Vi beklager så mye», står det i den triste meldingen til fansen av «Neighbours», som det riktignok har blitt færre og færre av med årene.

Selv om produsentene prøvde å redde serien og lette høyt og lavt etter nye samarbeidspartnere, var det til slutt «intet annet valg enn å la serien hvile», står det videre i meddelelsen.

Margot Robbie var tidlig å se i den australske såpeserien «Neighbours» – før Hollywood-karrieren tok av. Foto: Vianney Le Caer / AP

Den australske serien har vært et karrierespringbrett videre for navn som Kylie Minogue, Jason Donovan, Guy Pearce og Margot Robbie. Selv Russell Crowe har vært innom «Naboer», i likhet med Liam Hemsworth, Natalie Imbruglia, Holly Vallance og Delta Goodrem.

Nå sørger fansen og skriver på Twitter hvordan serien har «vært noe konstant i livet mitt siden jeg var fem år». En annen delte hvordan «Naboer» har vært hennes måte å «få en halvtimes dekomprimering etter arbeidsdagens slutt i over 30 år … ofte tåpelig, men alltid severdig».

– Jeg synes ikke den nye handlingen har hjulpet. Den nye typen manusforfattere gikk seg ville og glemte essensen i det som gjorde «Naboer» så stort, noterer en fan seg.