Påsken er over, og gatene fylles med folk igjen. Her får du en liste over hva du kan finne på i helga:

Følg trd.by på Facebook

Torsdag

De «rosa jentene» holder vårkonsert på Studentersamfundet i kveld. De heter Candiss, og sier selv at de har mange overraskelser på lur i kveldens «Candiss i Revers». Fra 22.00.

Olavs Pub byr på Stand up på torsdags kveld, og hele seks komikere fra hele landet skal stå på scenen for å sette i gang latteren. Fra klokken 20.00.

11 lure ideer som kan gjøre Trondheim til en bittelitt bedre by!

Fredag

Nå som været har blitt såpass bra, passer det vel bra å se Trondheim på sitt fineste fra elva. Fra 12.00-14.00 kan du padle helga inn i kajakk langs Nidelven.

På fredag skal både Freddie Mercury og Queen hylles i Olavshallen. Foto: Ntb Scanpix

Blodfan av Queen? På fredag skal Åge Sten Nilsen & Ensemble og danske Susanne Elmark hylle akkurat de i showet «The Show Must Go On». I Olavshallen klokken 20.00.

Lørdag

De fleste har vel hatt, eller kommer til å oppleve kjærlighetssorg en gang i løpet av livet. På lørdag er det et møte på Samfundet som handler om nettopp det: kjærlighetssorg, og hva som skjer med deg når kjærligheten er slutt. Fra klokken 19.00.

På lørdag er det bodybuilding og fitnessfestival på Scandic Lerkendal i regi av Kaliber Open, der både menn og kvinner skal konkurrere i disse kategoriene. Fra klokken 09.00.

I helga blir det roller derby-bootcamp i Trondheim Spektrum. Foto: Håvard Jensen

Noen av Europas beste spillere kommer til Trondheim for helgas internasjonale roller derby-bootcamp, Camp Nidaros. Alt foregår i Trondheim Spektrum fra klokken 17.00.

Se opp for denne Vipps-svindelen!

Søndag

Det er fortsatt mulig å få med seg Batman V Superman på kino i helga. Foto: Courtesy of Warner Bros. Picture

Har du ennå ikke sett Batman V Superman, så er det kanskje på tide å gjøre det nå. Se den på Prinsen eller Nova kino fra 14.00.

Komikeren Thomas Leikvoll holder på å sette opp et nytt show kalt «For gammel til å dø ung». I den forbindelse kommer han til Trondheim for å teste ut materialet foran det trønderske publikum. På Good Omens klokken 20.00.

Hvorfor ikke ta ei mobilfri helg? Med denne appen får studenter belønning for å ta mobilfri!