Den er som rock ‘n’ roll-versjonen av «The Sopranos», og løfter sceneteppet og ikke minst dynene for å vise oss hva som egentlig foregikk i musikkbransjen på 70-tallet.

Mick Jagger har selv bidratt med egne historier fra den tiden, det han husker i alle fall, og hans egen sønn, James Jagger, har en sentral rolle i serien. Men, ikke misforstå, det er ikke en serie om The Rolling Stones.

Historien fortelles først og fremst gjennom øynene til sjefen for plateselskapet American Century, Richie Finestra (Bobby Cannavale).

Han har bygd opp selskapet fra bunnen av, med en liten smule hjelp fra mafia og ved å dolke sin første klient i ryggen. Men nå holder drømmen på å fordufte like lett som den kom, og han prøver desperat å redde både selskapet og seg selv.

Serien har et enormt musikkbudsjett, og hver episode inneholder opptil 30 sanger.

Liker du «Suits» og «House of Cards»? Da vil du digge denne!

Det vil også bli lansert ukentlige soundtracks, med musikk fra blant andre Iggy Pop, Chris Cornell, Otis Redding, Foghat og New York Dolls.

I tillegg er det brukt mye tid og penger på kostymer og å få frem det autentiske utseende, og den rette følelsen av New York på 70-tallet. Jeg er i alle fall overbevist.