HBO-sjefen Michael Lombardo skal i følge Associated Press ha røpet at den suksessfulle fantasy-serien basert på George R.R. Martins boksyklus «A Song of Ice and Fire» vil få sin slutt etter til sammen åtte sesonger. Dette skulle passe bra både plotmessig og tidsmessig med den planen som Martin allerede har skissert fram i de to siste bøkene i serien. Men hverken «The Winds of Winter» eller «A Dream of Spring» er så langt fått noen publiseringsdato, så det gjenstår å se om HBO vil lage sin egen avslutning på historien eller om de akter å vente til Martin er ferdig med bøkene.

2018 er året da det midlertidig er satt en sluttdato for alt som har med Westeros og Stark-sagaen å gjøre. Akkurat nå holdes sesong seks på med innspillinger i Irland og i Spania.

Men hva med Jon Snow?

- Så dere tror altså at han er død? svarte «Game of Thrones» -pappa'n George R.R. Martin på spørsmålet fra Entertainment Weekly etter at «A Dance With Dragons» ble publisert i 2011.

Det samme spørsmålet  ble stilt av hundretusenvis av fans etter siste episode av sesong fem av «Game of Thrones» ble vist tidligere i år.

Denne uken kastet HBO-sjefen Michael Lombardo ytterligere bensin på bålet til de som mener at Jon Snow nå, i likhet med dusinvis av andre karakterer fra serien, er borte for godt.

- Han er død, død, død. I alt jeg har sett, hørt og lest, sier Lobardo til ABC News.

Men alt dette ser nå ut til å være bevisst tåkelegging både fra HBO og Martins sin side. For skuespiller Kit Harington som spiller Jon Snow stilte opp på The Graham Norton Show for et par måneder siden med sin «Jon Snow -frisyre» på plass. En frisyre han er kontraktfestet å ha frem til kontrakten med HBO går ut.

LES OGSÅ: Dette visste du ikke om dine favoritt-serier