I den første episoden av sesong 5, som har fått tittelen «One Hundred Years is Nothing», ser vi John Dutton blir tatt i ed som guvernør i Montana, melder strømmetjenesten SkyShowtime.

Og når John Dutton setter seg inn i makten av sin nye stilling, tar han dristige grep for å beskytte Yellowstone fra motstanderne – samtidig som Duttons familie og ansatte hygger seg på guvernørens ball i episoden som legges ut sammen med andre episode.

I femte runde «Yellowstone» inntar Kevin Costners rollekarakter John Dutton delstatsbygningen i Montana som guvernør – og sønnen Jamie Dutton (t.h.) er med. Foto: SkyShowtime

Nye ansikter i femte sesong av Taylor Sheridans suksesserie er Kai Caster, Lainey Wilson, Dawn Olivieri og Lilli Kay, som føyer seg til Kevin Costner, Luke Grimes, Kelly Reilly, Wes Bentley, Cole Hauser, Kelsey Asbille, Brecken Merrill, Forrie Smith, Denim Richards, Ian Bohen, Finn Little, Ryan Bingham og Gil Birmingham.

Også gjesterollene spilt av Mo Brings Plenty, Wendy Moniz, Jen Landon og Kathryn Kelly er «forfremmet» til å bli faste karakterer i femte sesong.

Kanskje bytter hun ut disse? – Jeg ble så opphengt i cowboy-stil. Jeg vurderte om jeg skulle skifte stil og få cowboystil. Jeg tenkte: Hva kan jeg gjøre for å få mer cowboystil, sa kronprinsesse Mette-Marit i podkasten «The Kåss Furuseths» i fjor. Det har kommet Hollywood for øre. Foto: Vidar Ruud / NTB

Wes Bentley, som spiller Costner-karakterens adopterte og morderiske sønn, har attpåtil spilt inn en egen videohilsen til kronprinsesse Mette-Marit. I podkasten «The Kåss Furuseths» uttrykte hun nemlig sin begeistring for serien – særskilt cowboyer og cowboystøvler, ifølge TV 2. Og det er blitt viderebragt til Hollywood.

– Vi er veldig takknemlige for at vi har laget et TV-program som til og med når den norske kongefamilien, sa Bentley i videohilsenen.