Innspillingen av den femte sesongen er allerede i gang, og kjendisene er på plass på Lundereid gård utenfor Kragerø.

Her skal de kjempe mot hverandre i seks uker, og tidligere Farmen kjendis-vinner Tiril Sjåstad Christiansen vender tilbake som programleder. Det skriver TV 2.

Trønder blant deltakerne

Blant deltakerne finner vi Lasse Matberg (34) fra Verdal. Han ble internasjonal Instagram-stjerne for fire år siden, etter at flere internasjonale medier omtalte hans «viking»-bilder på sosiale medier. Han har nå over 660 000 følgere på Instagram, og er i tillegg løytnant og idrettsoffiser i Forsvaret.

Her er kjendisene som bekler nye Farmen kjendis (fra venstre): Espen Rustad Thoresen, Anniken Jørgensen, Signy Fardal, John Arne Riise, Thomas Felberg. Foran (fra venstre): Eli Kari Gjengedal, Sølje Bergman, Terje Sporsem, Kine Olsen Vedelden og Lasse Matberg. Sittende foran: Øde Nerdrum og Ida Fladen. Foto: Espen Solli/TV 2

Til TV 2 sier trønderen at han ikke har noe gårdserfaring fra tidligere, men håper at hans gode fysikk og styrke kan bli ettertraktet. Selv om det kan være at de andre deltakerne ser på han som en stor konkurrent på grunn av det.

– Jeg tror jo at jeg kan bli den ekstra hesten, og at de ser på meg som en ressurs. Jeg håper at jeg ikke blir den konkurrenten som de bare vil ha ut så fort som mulig.

Skadet seg

I fjor gikk Matberg til topps i den italienske utgaven av Skal vi danse. Her skadet han armen sin, men skal være frisk nå.

– Jeg håper ikke at det kommer til å påvirke meg i tvekamper med saging, melkespann og slikt, sier han.

I tillegg til Matberg skal John Arne Riise (39), Thomas Felberg (48), Signy Fardal (58) og Ida Fladen (34), Anniken Jørgensen (23), Espen Rustad Thoresen (61), Eli Kari Gjengedal (49), Øde Nerdrum (24), Terje Sporsem (43), Signy Fardal (58) Kine Olsen (26), Ida Fladen (34) og Sølje Bergman (45) delta i TV 2-programmet.

Den femte sesongen av Farmen kjendis skal sendes på TV i 2021.