Låten , der reggaeaton-artisten fra Puerto Rico har inkorporert canadiske Snows 1992-låt «Informer», har fått over 1,6 milliarder visninger etter at den ble publisert i januar.

På andreplass følger den spanske nyflamencoartisten Rosalía i selskap med colombianske J. Balvin og musikkvideoen til «Con Altura», med 1.1 milliarder visninger.

De fem første plassene på Youtubes globale liste innehas av latinolåter ifølge BBC. For på de neste tre plassene følger Anuel AA – fremadstormende trapartist fra Puerto Rico med to sanger: «Secreto» i selskap med Karol G og «China» med Daddy Yankee, Karol G, Ozuna og J. Balvin om bord.

Musikkvideoen til «Con Calma» får du her:

På femteplass kommer Jhay Cortez med No Me Conoce» i remiksversjon med J. Balvin og Bad Bunny. På en sjetteplass følger Shawn Mendes og Camila Cabellos storhit «Señorita», fulgt av låten «Rowdy Baby» med Sai Pallavi og Dhanush, hentet fra den tamilskspråklige filmen «Maari 2».

Åttendeplass går til «Kill This Love» med den sørkoreanske jentegruppen Blackpink – før Billie Eilish og Ariana Grande runder av på de neste to plassene med henholdsvis «Bad Guy» og «7 Rings».

Dette er ifølge BBC tredje år på rad at latinolåter topper Youtubes globale liste, noe ekspertene mener gjenspeiler Latin-Amerikas økende betydning i musikkbransjen: Det er verdens raskest voksende musikkmarked, der inntektene økte med 16.8 prosent i fjor. Særlig Brasil er viktig.

– Uten tvil har det alltid vært høyt musikkforbruk i Brasil, et land som har musikken nær hjertet. Men på grunn av opphavsrettsovertramp ble det aldri gjenkjent. Da musikkforbruket begynte å anta strømmeform, ble resultatene imponerende, sier Afo Verde, sjef for Sony Music Latin Iberia.