Det er kanskje ikke alltid så lett å få en match på sjekke-apper, men om du er så «heldig» å hete Thomas eller Ida, skal visstnok din neste flørt ikke være langt unna. I alle fall ikke på sjekke-appen Happn.

Lik trd.by på Facebook

De har satt sammen sin brukerstatistikk og funnet ut hvilke navn som får aller mest oppmerksomhet i Norge. Appen har vært tilgjengelig siden april, og har nå rundt åtte millioner brukere på verdensbasis.

Statistikken over de mest populære på appen er basert på en sammenstilling av antall charms, altså antall «likes». Jentenavnene Ida, Camilla og Julie er de som får aller flest charms, og om man er gutt har man suksess hvis man heter Thomas, Andreas eller Martin.

- At man blir tiltrukket av noen, skyldes en kombinasjon av mange forhold. Til og med navnet vårt sender ut signaler, ettersom vi alle har forskjellige assosiasjoner til ulike navn. Derfor er det morsomt å se at enkelte navn er mer populære enn andre, sier Marie Cosnard, pressetalsperson i Happn i en pressemelding.

Visste du at denne medieviteren og Datatilsynet ber folk tenke seg om før de bruker «Happn»? Hvorfor kan du lese om her.

Her er en oversikt over de navnene som tiltrekker seg mest oppmerksomhet:

Jenter:

1. Ida

2. Camilla

3. Julie

4. Silje

5. Maria

6. Ingrid

7. Martine

8. Caroline

9. Stine

10. Charlotte

Gutter:

1. Thomas

2. Andreas

3. Martin

4. Christian

5. Fredrik

6. Anders

7. Henrik

8. Lars

9. Marius

10. Magnus

Synes du det er vanskelig å dumpe kjæresten? Nå finnes det en app for sånt!