Det er Opdalingen som melder dette.

Filmingen starter 15. februar og rundt 100 mennesker reiser til Oppdal for å spille inn scener til Børning 2, skriver avisen.

Lik trd.by på Facebook

Skal filme i alpinanlegget

Innspillingen kommer til å vare i én uke.

- I tillegg til en haug av råe biler, kommer vi med vanvittig mye mennesker bestående av skuespillere, produsenter og andre som jobber med filmen. Vi kommer til å okkupere Oppdal en ukes tid, opplyser Marcus Brodersen i produsksjonsselskapet Filmkameratene til Opdalingen.

Brodersen kan ikke røpe noe om handlingen til filmen, men han røper til avisa at en betydelig del av filmen skal spilles inn i Oppdal. De skal blant annet spille inn scener i sentrum og i alpinanlegget på stedet.

Glad i film? Her er 10 Netflix-tips i 10 sjangre

Premiere i oktober

Den første filmen var kanskje ikke den mest kritikerroste, men ble uansett den mest sette norske kinofilmen i 2014. Hele 382 104 tok turen for å se bilfilmen, med blant annet Anders Baasmo Christiansen, Jenny Skavlan, Otto Jespersen og Sven Nordin bak rattet, skriver filmweb.no.

Ifølge nettstedet så satser filmselskapet på å slippe filmen 5. oktober 2016. Og du kan kanskje få muligheten til å se deg selv på lerretet.

- Det er veldig stor sannsynlighet for at vi kommer til å søke etter statister i Oppdal. Mer kan jeg ikke si på nåværende tidspunkt, forteller Brodersen til Opdalingen.

SPOILER ALERT: Her er de 5 heteste «Making a murderer»-teoriene