Første sesong av kjendisserien fikk det TV 2 kaller «en meget god mottagelse av TV-seerne», med et snitt på 637 000 seere i såkalt total screen rating for hver av de åtte episodene.

I episodene fikk kjente profiler som prinsesse Märtha Louise, Kyrre «Kygo» Gørvell-Dahll, Aksel Lund Svindal, Solveig Kloppen, Marcus og Martinus, Jan Thomas, Else Kåss Furuseth og Julie Bergan gjennomføre ulike utfordringer sammen med Harald Rønneberg.

– Dette er virkelig drømmeprosjektet mitt. Og at serien skulle få en så varm og massiv mottakelse er ufattelig gøy, sier Harald Rønneberg i en kommentar.

Harald Rønneberg og Solveig Kloppen i første runde «Helt Harald», der kjendiser fikk prøve seg på ulike utfordringer sammen med «Senkveld»-veteranen i hans TV-comeback. Foto: TV 2

«Senkveld»-veteranen gjennom 30 sesonger på 15 år med Thomas Numme tok ikke suksessen for gitt, sier han og ønsker å dele æren med «de unike menneskene som ville dele historiene sine og være med på litt deilig galskap i sesong 1».

– Nå gleder jeg meg veldig til å vise dere hvem som blir hedersgjester i neste runde. Og jeg kan vel si såpass at det kommer til å bli bra trøkk, lyder det fra Rønneberg.

Den nye sesongen ventes å sendes på TV 2 i 2022.