Det sier David Schwimmer, som spilte Ross, i BBC-programmet «The Graham Norton Show»

Etter årevis med spekulasjoner og forventninger, skjer det altså: Skuespillerne kjent fra serien «Venner for livet» («Friends») skal gjenforenes for en spesialepisode som skal sendes på HBO Max.

«Etter dette skal jeg ta et fly som skal ta meg til Los Angeles der vi skal spille inn «Venner»-gjenforeningen neste uke», uttalte David Schwimmer da han nylig besøkte Graham Nortons TV-show. Han la til: «Så ja, nå får jeg treffe alle de andre igjen for første gang på flere år».

Gjenforeningen skulle gått i innspilling i mars i fjor, men måtte da utsettes på grunn av koronavirusets inntog. Så ble det hele flyttet til august, for så å bli avlyst igjen – uten at det kom noen nærmere detaljer.

Ifølge Schwimmer skal han og de andre skuespillerne, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Matthew Perry, Courteney Cox og Matt LeBlanc, ikke gjenta rollene som Ross, Phoebe, Rachel, Chandler, Monica og Joey. I stedet skal de spille seg selv. Kilder Deadline og The Hollywood Reporter har vært i kontakt med, bekrefter dette.

Ifølge sistnevnte magasin skal programmet spilles inn samme sted som seriens ti sesonger, fra 1994-2004, ble spilt inn. Noen detaljer om når gjenforeningen blir å se på skjermene, er så langt ikke offentliggjort.