Det er nemlig klart for en fjerde runde med kjendis-kommentert Sofa-titting, og teppet går opp for premiere 19. januar på TV 2. Også favoritter fra tidligere sesonger benker seg ned, og totalt er det elleve ulike stuer som besøkes.

Nytt av året er det at forfatter Anne B. Ragde, som i fjor høst gjorde seg bemerket i «Forræder», slipper TV-kameraene inn mens hun bivåner ulike TV-programmer. Med seg i sofaen har hun barndomsvenninnen Mari Østgaard.

Tvillingsøstrene Vita og Wanda Mashadi tar også sofa-tittingen til nye høyder fra sitt hjem i en leilighet på Strømmen. Nye i «Sofa»-sammenheng er også komikerkompisene Terje Sporsem og Gustav Nilsen, og det samme er brytekompisene Fritz Aanes og Stig Andre Berge. Komiker Trine Lise Olsen og hennes kunstnervenninnen Bjørg Thorhallsdottir lar høre fra seg – fra Ormøya i Oslo.

To nye «Sofa»-familier tar også bladet fra munnen i møte med ulike TV-konsepter: Komiker Espen PA Lervaag, kona Caroline og barna Edwin og Amy bor på Sørumsand – og hjemme i rekkehuset er det ofte liv og røre i sofaen, fremgår det av pressemeldingen.

Turen går også til Nesøya i Asker der vi finner den andre nye familien: Programleder og modell Kathrine Sørland, ektemannen Andreas og sønnen Leon.

Fire av stuene «Sofa»-seerne får kikke innom denne sesongen, har allerede gjort seg gjeldende i tidligere sesonger: Familien Maurstad, med mamma Mari og sønnene Aslak, Scott og Stinius, er fortsatt med. Det samme er Abu Hussain og Mayoo Indiran – samt KrF-leder Olaug Bollestad og ektemannen Jan Frode. Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl henger også med en runde til, melder TV 2.