Den første sesongen av «Bosch: Legacy» hadde premiere i mai i fjor, og andre sesong blir å se på TV-skjermene til høsten, melder Variety. På ny møter strømmeseerne Harry Bosch, spilt av Titus Welliver, som nå er privatetterforsker, og hans datter Maddie Bosch, spilt av Madison Lintz, fersk politibetjent på gatene i Los Angeles.

Gjensyn blir det også med advokaten Honey «Money» Chandler (Mimi Rogers), som sliter med å tro på rettssystemet etter å ha overlevd et drapsforsøk. Nye inn i runde to er David Denman, Patrick Brennan, Rafael Cabrera, Bruce Davison, Jessica Camacho og Guy Wilson. I likhet med forløperne er historien basert på «Bosch»-romanene av Michael Connelly.

– Historien om Harry Bosch har utviklet seg gjennom årene, og reisen hans er langt fra over. Vi gleder oss til å gi fansen neste kapittel med disse populære karakterene, sier Lauren Andersen i Amazon Studios.

Og Amazon gir seg ikke med det: I februar ble det meldt at ytterligere to spin-off-serier er på gang. Den ene viet karakteren Bosch's gamle politipartner Jerry Edgar, spilt av Jaime Jector, mens den andre tar for seg karakteren Renee Ballard – som også har fått sin egen bokserie av Connelly.

– Jeg skriver i nåtid. Mine karakterer blir eldre, og Bosch er i ferd med å bli for gammel. Forhåpentligvis kommer jeg til å skrive lenger enn Bosch vil etterforske, så det handlet om å finne nye hovedpersoner å gå videre med, sa Connelly til LA Times. Han har kalt det for «en gave og en glede» å få grave seg ned i karakterene igjen og ta historiene deres enda lengre via TV-skjermen.