Denne gang er Benjamin Silseth med som ny parterapeut, i datingprogrammet som skal dukke opp på skjermen hos TVNorge neste år.

– Det er på mange vis Gift ved første blikk versjon 2.0 vi straks skal sette i gang med, og jeg gleder meg helt vilt. Denne nye versjonen av serien er både større og mer glamorøs, og det blir flere par, flere episoder og mer romantikk. Dette kommer til å bli det mest spennende datingprogrammet på TV, med alt det har i seg av kjærlighetsvitenskap og eventyrlyst, lover Benjamin Silseth i en pressemelding.

Gift ved første blikk har tidligere gått i seks sesonger på TVNorge, fra 2014 til 2020. I programmet har par blitt matchet av fagfolk og så gått til alters, til tross for at de aldri har møtt hverandre før. Dette er også kjernen i den nye versjonen av programmet, men denne gangen er ikke ekteskapsinngåelsen juridisk bindende.

– Castingen er nå i gang, og vi ser etter eventyrlystne og kjærlighetssøkende nordmenn som tør å kaste seg ut i dette eksperimentet for å finne sin perfekte match, sier Benjamin Silseth.

Tidligere har tre par blitt matchet i programmet. I den nye versjonen av programmet skal hele seks par gå til alters. Vil du eller noen du kjenner være deltaker? Søk her.