Den unge pop-sensasjonen trenger vel snarere ingen introduksjon, men her er ti ting du kanskje ikke visste:

1. Han er mildt sagt ivrig på Twitter

Jo, som de fleste store artister er Justin Bieber aktiv i sosiale medier, og han pleier å gjøre et poeng ut av å sjekke hvem som først har respondert på noe han akkurat har postet. Kanskje blir det deg?

2. Han startet karrieren som en youtube-sensasjon

Det stolte mamma Bieber postet flere videoer av sønnen sin som spilte gitar og sang på youtube, og dette nådde the powers that be. Fra gateartist til superstjerne på null komma "baby, baby".

3. Han bor i det gamle huset til Britney Spears

Rett og slett «Baby, one more time...». Pun intended. Da 90-talls-sensasjonen Britney følte for et stuebytte, bladde Bieber opp den heftige neven med dollars som skulle til. Det sitter vel en og annen hit i veggene i det huset.

4. Han er en stor fan av filmen «The notebook»

Som om han ikke var fløtepus nok fra før, så er Biebs en stor fan av denne tåretrekkeren med blant andre Ryan Gosling i hovedrollen.

5. Han snakker flytende fransk

Nå blir det så romantisk at det er nesten ekkelt. Next!

Bonus-fakta: Da han ble utfordret av en fransk reporter til å synge noe på fransk, klinte han til med den franske varianten av Fader Jakob, Frère Jacques.

6. Han kan løse en rubiks kube på under to minutter

Mens andre kan nappe seg i pannen til samtlige øyebryn befinner seg på baderomsgulvet, er kanadieren riktig så kjapp med den kvadratiske hjernetrimmeren. Stay in school, kids!

7. Justin kysset en gang en plakat av seg selv

... Og sa «Oh yeah, I’m a great kisser!». Nu vel. Man får vel et visst ego når man blir verdensstjerne. I tillegg ble han en gang kysset av Rihanna, og hadde store planer om å aldri mer vaske ansiktet.

8. I dokumentaren om Bieber, «Never say never», sier han ordet «never» 69 ganger

Joda. Noen logiske brister må man regne med. Skal vi tro brukerne på Internet Movie Database (IMDB), fortjener filmen karakteren 1.6 (av 10). Oooops.

9. Han er redd for klovner, katter og heiser

Heis-skrekken kommer av at han har slitt med klaustrofobi siden han var barn. En gang da han var liten drømte han at han ble spist av en katt, så der har du den forklaringen. Klovnene... Vel, det er antageligvis en helt annen historie.

10. Justins yndlingsvideo på Youtube viser Chuck Norris som slåss mot en bjørn