Det er fortsatt noen dager igjen av vinterferien, og mye som foregår i byen. Vi har samlet en liste over 9 ting som kanskje kan friste:

Følg trd.by på Facebook

Torsdag

Lissie fra en konsert på Blæst. Foto: Marius Langfjord

Lissie er på norgesturné, og på torsdag kommer hun til Trondheim og Byscenen. Du kjenner helt sikkert igjen hiten «When I'm Alone». I februar kom den amerikanske artisten ut med et nytt album: «My Wild West». Dørene åpner 20.00.

Strindheims håndballherrer spiller hjemmekamp mot tabelltoer CSK 2 (Charlottenlund) i Klæbuhallen. Klokka 20.15.

Ut i helga? Her finner du uteplassen for deg!

Fredag

Fra vamp-konsert i Olavshallen i 2015. Foto: Rune Petter Ness

Vamp spiller i Olavshallen. Bandet har gitt ut 13 album i løpet av 24 år. I helga entrer de scenen fra 19.30.

Hvorfor ikke starte helga med litt Standup? På Kudos kan du bli underholdt av Nader Bahrdar og Per Berg med flere fra 21.00.

Diskoteket arrangerer Tropenatt. Det blir tropisk klubbmusikk og høy temperatur (ja, de setter faktisk opp temperaturen i lokalet). Dans deg svett fra klokka 23.00.

Deler du Netflix-konto med kjæresten? Da er du på vei mot et seriøst forhold.

Lørdag

Det svenske bandet Imperial State Electric kommer til Trondheim og Samfundet på lørdag. De sier selv at «Vi er den savnede linken mellom The Ramones og Lynyrd Skynyrd». Fra 21.00.

På lørdag kan du se Trondheim mot HMS Sutherland i Rugby på IL Trond fra 12.00. Etter kampen blir det afterparty på Three Lions.

Er du kjent i Midtbyen? Ta denne quizen for å finne det ut!

Søndag

Fra Granåsen tidligere i februar. Foto: Håvard Haugseth Jensen

Søndag og ski hører sammen. I Granåsen skal skal de beste skiskytterne i landet og resten av verden i aksjon. Det hele starter klokka 09.00.

Samfundet arrangerer filmmusikkkonsert, med musikk fra blant annet Star Wars, Ringenes Herre, Harry Potter, Game of Thrones. Fra klokken 18.00.

Trønderne Oskar (16) og Johannes (17) kan skrive norgeshistorie denne uka.