Selskapet har nettopp sikret seg rettighetene for Tippeligaen og trønderen Susanne Furøy Wergeland får en viktig rolle i sportsredaksjonen, ifølge en pressemelding.

Lik trd.by på Facebook

- Slagkraftig sportsredaksjon

- Susanne er drivende dyktig og veldig allsidig, så dette er en drømmesignering for oss. Hun kommer til å jobbe både som programleder og reporter, og blir sentral i den prosessen vi er i gang med nå, hvor vi bygger opp en slagkraftig sportsredaksjon som skal håndtere fire OL, seks år med Tippeligaen og alt annen spennende sport som kommer på våre kanaler i tiden framover, sier Jan-Erik Aalbu, sportssjef i TVNorge og Discovery Networks i pressemeldingen.

Trønderen er utdannet journalist ved Høgskolen i Oslo og har jobbet for TV2 siden 2011.

Tidligere har 30-åringen jobbet for NRK, RBK Media og Dagbladet.

Flytter til Oslo

Nå går hun altså over til Discovery, og hun starter i sin nye jobb 1. februar.

- Discovery har vist at de mener alvor med sportssatsingen sin, nå sist ved å sikre seg Tippeligaen. Det er kjempespennende å få være med på oppbyggingen av det som kommer til å bli kanskje Norges travleste og morsomste sportsavdeling i årene som kommer. Det har vært noen veldig fine og lærerike år i TV 2, jeg har blitt kjent med mange fantastiske mennesker, men nå føltes det riktig å gyve løs på nye utfordringer, sier Susanne Wergeland i pressemeldingen.

Hun bor i Trondheim, men nå ser det ut til at hun flytter sørover. Noe som passer bra for nygifte Wergeland.

- For min del passet det perfekt. Jeg har pendlet i fem år, de tre siste har jeg hatt kjæreste i Oslo og det har vært vanskelig. Nå har vi i tillegg giftet oss og da var det på tide å bo sammen også, sier Wergeland til VG.

Susanne Wergeland har tidligere vært ukens trd.by-tryne: Der røpet hun den beste dagen i livet sitt

Når vi først snakker om bytryner: Siri (29) blir fortsatt husket for at hun viste rumpa på TV