GTA Go

Banke opp bitches, rane gamle damer og stjele biler.

GTA Go. En garantert suksess. Du kan få ekstra XP for å stjele en bil og kjøre rundt, i stedet for å gå. Du skal ikke jakte på Pokémon, men på folk du kan rane. Jo mer cash de har på seg, jo bedre er det, fordi poenget i spillet er å få mest mulig cash.

På GTA Stops kan du få items som patroner, machete og en rocket launcher hvis du er ekstra heldig.

Vi tror politiet skal være happy med at det var Pokémon Go, og ikke GTA Go som ble lansert.

Følg trd.by på Facebook og Instagram

Mario Kart Go

HALLO så nostalgisk og gøy! Slik som Pokémon plutselig dukker opp på kartet, vil det i dette spillet plutselig dukke opp løyper du skal kjøre. Så i stedet for at folk strømmer til parkene for å finne en Vaporeon, vil de nå strømme til startstreken av bilbanen (som forøvrig kan være plassert på alt fra E18 til Skippergata).

Så er det om å gjøre å komme først i mål, samtidig som du får med deg mynter og andre hjelpemidler som sopper og bananskall.

Then again, kanskje ikke fullt så gøy når bananskallene kastes ut..

Hvis du skulle ha veldig lyst til å teste dette allerede nå, så kan vi glede med at det allerede finnes. Hvor? I Tokyo, selvfølgelig!

Harry Potter Go

J.K. Rowling; Do you hear me?!

Først velger du om du vil være Harry, Ronny eller Hermine. Plottet i spillet er at du skal finne og knerte Voldemort, men for å finne ham må du ut på en lang og utfordrende tokt i «the muggle world».

Underveis lærer du flere og flere trylleformler ved hjelp av touch-funksjonen til telefonen. Allsmaksbønner samles opp underveis og kan gi deg større belønninger og hjelpemidler underveis. I tillegg kan man ugler og får «brølere» i de minst passende settinger.

SÅ glad hadde jeg blitt for HP Go:

#WeNeedHarryPotterGo

Mortal Kombat Go

Det er jo et savn i Pokémon at man ikke kan sloss mot randoms på gata, men i Mortal Kombat er det hele poenget. Du velger deg din favorittspiller, alt fra Kenshi til Jade, som blir ditt alter-ego gjennom spillet.

Når du går forbi en annen spiller på gata irl- vil dere kunne sloss mot hverandre gjennom karakterene på telefonskjermen. FETT!

Chardonnay Go

Et must! Mulig noen flinke spill-utviklere kunne fått til et sponset samarbeid med Vinmonopolet?

Fallout Go

I Fallout har verden gått under og det er et postapokalyptisk helvete. I Fallout Go brukes telefon-kameraet for å fange opp vireligheten foran deg, bare at det redigeres til å se forfallent og jævlig ut.

I stedet for å løpe mot Pokémon, løper du fra Deathclaws og Mirelurks, og du må samle søppel for å overleve. Det trengs trolig en 18-års grense her.

Fifa Go

Ehm, ja. Spill fotball irl