«I lomma på Silje» var TV3s største seersuksess både sist vinter og i 2019», melder kanalen når det snart er klart for ny runde.

Siri Kristiansen, Geir Kvarme, Mari Maurstad, Michael Andreassen og Lisa Tønne er noen av kjendisene som avslører sin privatøkonomi for åpen skjerm fra februar, fremgår det fra kanalhold.

«I denne serien sitter ikke deltakerne i en økonomisk knipe, men trenger likevel sårt veiledning på hvordan de kan bruke pengene sine på en smartere måte», heter det om det populære konseptet.

– Det blir en sesong preget av humor, alvor og gåsehud, oppsummerer programleder Silje Sandmæl selv. Og forteller at mange av kjendisene som er med i den nye sesongen er påvirket av korona-situasjonen

– Mange tar ikke høyde for uforutsette hendelser i økonomien sin. Koronaen har derfor vært en vekker for flere av deltakerne, sier forbrukerøkonomen.

– I en undersøkelse gjennomført av Ipsos for DNB oppgir hele 7 av 10 at «I lomma på Silje» har inspirert dem til å ta grep i egen økonomi, opplyser Sandmæl videre i pressemeldingen.

Den nye sesongen får premiere torsdag 4. februar på Viaplay, Viafree og TV3. Også Tonje Frøystad Garvik og Lene Sleperud, Isabel Blanco, Abu Hussein, Thomas Felberg – samt Tom Hilde og Kine Olsen – er med.