Rikke Hjelmsø (22) har nettopp fullført en bacheleorgrad i markedsføringsledelse på BI her i Trondheim.

I sommerferien tok hun turen til USA , nærmere bestemt Los Angeles, der hun fikk et spesielt møte med en av verdens mest berømte 18-åringer.

- Det var utrolig gøy å møte Kylie. Hun var på vei til å kjøre vekk da jeg fikk øye på henne, og hun tok ned vinduet for å hilse på oss, sier Hjelmsø.

Følg trd.by på Facebook

Selfie med Kylie Jenner

Personen det er snakk om er Kylie Jenner, tenåringen bak en av verdens største Instagram-kontoer og kanskje best kjent fra reality-serien «Keeping up with the Kardashians».

Hjelmsø forteller at hun hadde et mål om å få en "mystory" på Snapchat med henne i løpet av oppholdet i Los Angeles.

- Hun er jo selveste Snapchat-dronningen, sier Hjelmsø.

Og ønsket gikk i oppfyllelse. Hjelmsø forteller at hun ble invitert inn i bilen til Jenner, og der ble det både en selfie og en video til mystory.

Her kan du se resultatet:

- Jeg fikk henne til å si «seeyoubye». Det er en intern ting i vennegjengen, som vi har hentet fra serien deres - «Keeping up with the Kardashians», forklarer Hjelmsø.

Nettverk i L.A

Hjelmsø har vært i Los Angeles to ganger, og det er ikke første gangen hun møter på et medlem fra Kardashian-klanen:

Men hvordan har det seg at hun møter på den kjente familien støtt og stadig?

- Jeg har bygd opp et nettverk i Los Angeles som hjelper meg og vennene mine med å treffe dem. Det er alt jeg kan si, sier Hjelmsø hemmelighetsfullt.

Flytter til USA

Hun har også møtt på andre kjendiser enn Kardashian-stjernene. Blant annet The Weeknd, Calvin Harris og Justin Bieber. Hun sier at de møtene var mer eller mindre tilfeldigheter.

Og om kort tid pakker hun sammen kofferten og flytter til L.A. Hun sier at hun skal ta seg et friår med jobbing og reising før hun begir seg på en mastergrad.

- Så får vi se hva som skjer da, skal ikke se bort fra flere møter med Kardashian-familien, sier 22-åringen.

GUIDE: Slik får du «Kardashian-fletter»