Ungjenta rørte dommerpanelet til tårer under sin audition i TV 2-programmet Norske Talenter. DDE-vokalist Bjarne Brøndbo var så imponert at han trykte på gullknappen og sendte Sigrid direkte til semifinalen. Se den tårevåte auditionen.

Fredag skal 12-åringen i ilden, hvor hun skal kjempe om en av to billetter til finalen.

- Det er kjempegøy å få være med, og jeg er veldig fornøyd med å ha kommet så langt som jeg har gjort allerede, sier hun, men innrømmer at det hadde vært stas å gå videre.

- Jeg går helt i hundre om jeg kommer til finalen! Jeg håper alle som liker det de ser og hører, stemmer på meg på fredag.

Lik trd.by på Facebook

Musikal-drøm

Det er fortsatt hemmelig hvilken låt hun skal synge, men hun røper at det blir en låt innen favorittsjangeren.

Hun har også blitt hyllet av Trøndelag Teater.

-Jeg skal synge en musikal. Drømmen min er å få en hovedrolle i «Phantome of the opera» eller «Les Misérables», derfor synger jeg stort sett musikaler, forteller hun.

Ingen nerver

I semifinalen møter hun hard motstand, strenge dommere og et stort publikum, men jenta fra Soknedal lar seg ikke skremme.

-Jeg blir ikke nervøs, det tar mamma seg av. Det blir bare veldig spennende å være med igjen. Jeg har lært så mye allerede, og jo lenger jeg kommer jo mer erfaring får jeg. Det er bare gøy å vise frem det jeg kan, sier hun.

Sigrid har allerede imponert oss, men det har også disse ti trønderjentene!