Førstkommende tirsdag blir det halloween feiring for alle pengene, men det er nok mange som tjuvstarter markeringen allerede denne helga. Men frister det mer å dumpe ned i sofaen med smågodt, brus og ei trygg sofapute har vi laget denne lista for å sette deg i rette halloween-stemning.

The boy

Vil du ha en spennende film som ikke munner ut i en usannsynlig tvist druknet i blod og gørr, er The Boy riktig valg for deg. Historien begynner med ei ung jente som rømmer over Atlanteren til det sjarmerende rikmannslivet på landet i England. Hun har fått seg jobb som barnevakt og blir fort kjent med den lokale kjekkasen. Drømmesituasjon? Nei, det skal vise seg å være det stikk motsatte.

Area 51

Er du nysgjerrig på hva som egentlig befinner seg inne på Area 51? Det er i hvertfall guttene som spiller i filmen med samme navn. Filmen er lagd i ekte Blair Witch Project-stil, og inneholder akkurat det en film om romvesener skal. Øyeblikk der man blir forundret, og mye spenning.

Lady in black

Oldie, but a goodie. Filmen om den sorte dama kom ut i 2012, og har ingen ringere enn Harry Potter i hovedrollen. Bare denne gangen under navnet Arthur Kipps. Mens han er i sorg over å ha mistet sin kone må han reise langt vekk fra sin eneste sønn for å fylle opp i lommeboka. Jobben er å gå gjennom papirer i et forlatt, øde og gigantisk hus. Mens han gyver løs på den håpløse jobben begynner tragiske og uforståelige hendelser å ramme barna i bygda, og Kipps vil gjerne komme til bunns i hva som skjer.

1922

Denne rykende ferske skrekkfilmen ble lagt til hos Netflix nå i høst, og er basert på en roman med samme navn, skrevet av Stephen King. Uten å avsløre for mye, handler filmen om en bonde som i år 1922 av finansielle årsaker konspirerer for å drepe sin egen kone. Med seg på laget har han sin tenåringssønn, som har overbevist til å være med. Det viser seg likevel at en pris må betales...

Would You Rather

Filmens hovedrolle, Iris (Brittany Snow), er desperat etter å hjelpe sin syke bror Raleigh (Logan Miller), men har ikke råd til å betale for den medisinske behandlingen. Etter å ha akseptert en middagsinvitasjon hos den tilsynelatende filantropiske Shepard Lambrick (Jeffrey Combs), innser hun at hun har blitt en del av partyspillet "would you rather", altså en dilemmalek. Vinner Iris leken, dekker Shepard de medisinske utgiftene til hennes bror. Dilemmaene er alt annet enn retoriske, og spillet viser seg å være høyst dødelig for dets deltakere.

House at the end of the street

For alle som elsker Jennifer Lawrence fra The Hunger Games, kan denne filmen være et godt tips. Filmen handler om nyskilte Sarah (Elisabeth Shue) og hennes datter Elissa (Jennifer Lawrence) som finner sitt nye hjem i en liten småby. Det som med første øyekast virker som en perfekt ny begynnelse, slår snart sprekker når de oppdager den skremmende hemmeligheten som skjuler seg i et av husene i enden av gata.

Hold deg oppdatert! Følg trd.by på Facebook