Allerede denne våren vanker det en ny sesong der 16 kjenninger må finne ut av hvem som er forræder, og hvem som er lojal. Dramaet utspiller seg på Kongsvinger festning, melder TV 2.

– Fjorårets sesong ble raskt en voldsom «snakkis» og en stor seersuksess på TV 2. Nå gleder vi oss til en ny sesong med nye, spennende overraskelser – som er spilt inn i fantastiske omgivelser, sier programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen.

De 16 spillerne ankommer sammen i par med en de har et tett forhold til. Her er både mor og datter, ekteparet, kjæresteparet, venneduoen og kollegateamet. Men kort tid etter ankomst blir flere spillere trukket ut til å bli forrædere – og dermed kan man altså risikere at ens egen makker er blant luringene.

Mads Hansen, spillmester i «Forræder», gleder seg til å sjøsette ny og forrædersk sesong.

– Er det en fordel eller ulempe å ha med seg noen som leser deg som en åpen bok? For hvor godt kjenner de egentlig partneren sin, vil de oppdage det hvis noe endrer seg, sier han om potensielle intriger.

Årets deltakerduoer er Abdulhakim «Hkeem» Hassane og Serhat Yildirim. Anne Marie Ottersen og Lasse Lindtner. Katrine Moholt og Evelina Moholt. Victor Sotberg og Robin Hofset. Aslak Maurstad og Emilie Helgesen. Torstein Bae og Heidi Røneid. Jennie Sofie Lie Pickl og Tarjei Svalastog. Samt Margrethe Røed og Matias Alegria.