AnneMa Yuvali er blitt kjent gjennom programmet «Grenseløst forelsket» på Discovery+, og nå mønstrer TV-personligheten på et av strømmetjenestens flaggskip.

Hun lar neglesalong være neglesalong, og tar i stedet fatt på fjelltopper og ulendt terreng i den nye sesongen av «71 grader nord – Norges tøffeste kjendis». Den skal sendes til høsten på TVNorge og Discovery+, men innspillingen starter allerede i disse dager, fremgår det av pressemeldingen.

Med på turen er også influenser Caroline Nitter og programleder Anne Rimmen. Komikerne Terje Sporsem og Maria Stavang, freestylekjører Johanne Killi, artistene Kevin Lauren Soleng og Bilal Saab, skuespiller Arman Surizehi og tidligere langrennsløper Niklas Dyrhaug.

– Jeg er ikke sporty og ikke noe friluftsmenneske. Jeg er glad i komfort, og jeg er både klønete og litt pysete, sier programleder og journalist, Anne Rimmen.

Komiker Maria Stavang gruer seg mest til å sove sammen med andre.

– Det er ikke fordi jeg har noen problemer med det, men jeg har fått høre at jeg gjør capoeira i søvne – og det late night-showet unner jeg ikke noen andre. I hvert fall ikke i sovepose, sier Stavang.

– Vi har stor tro på at denne gjengen vil gi oss god og underholdende TV, og vi er veldig fornøyde med at et så fint knippe kjendiser skal være med på tur. I kjent «71 grader nord»-stil vil de skubbes ut av komfortsonen og få bryne seg på ekstremøvelser i vårt langstrakte land, sier sjefredaktør i TVNorge, Magnus Vatn.