Ungdomsserien «Beverly Hills 90210» ble svært populær da den gikk på Fox fra 1990–2000. Og nå skal vi ta opp tråden igjen, skriver TT.

Serien handlet om en gruppe ungdommer bosatt i Beverly Hills i California og livet deres ved den oppdiktede West Beverly Hills High School. Etter hvert ble de eldre og begynte på den like oppdiktede California University. Serien var skapt av Darren Star og produsert av Aaron Spelling.

Det finnes dog en stor forskjell når vi på ny skal vende blikket mot Beverly Hills. Skuespillerne skal nemlig ikke spille rollene fra fordums glansdager – men dukker i stedet opp «som seg selv» på skjermene igjen.

Det er altså en metaserie som er på vei fra Fox, der handlingen skal spinne rundt at gjengen ønsker å få til en såkalt «reboot» av sin gamle TV-serie. Men så blir dette mer komplisert enn de hadde tenkt seg på grunn av interne stridigheter.

Jennie Garth, Tori Spelling, Jason Priestley, Ian Ziering, Brian Austin Green og Gabrielle Carteris skal være klare for serien, dersom vi skal tro Variety. Ifølge en reklamevideo på filmbransjebladets nettside lander serien på skjermene allerede til sommeren, og den kommer ganske enkelt til å få tittelen «90210».

Shannen Doherty, som spilte Brenda, og Luke Perry, som spilte Dylan, har imidlertid takket nei, ifølge Variety.