Trd.by har tidligere skrevet om at «Paradise Hotel» gjør drastiske endringer. Realityserien endrer navn til kun «Paradise», og de bytter ut hotellet.

Nå har produsenten Nent sluppet bilder av det nye stedet hvor den nye sesongen spilles inn.

  • Se resten av bildene i bunnen av saken.

Det er fortsatt like luksuriøst, og fortsatt i Mexico, men på et eksotisk resort, skriver Nent i en pressemelding.

I år vil deltagerne sjekke inn på resorten Playa Nix, som ligger på den meksikanske rivieraen mellom Puerto Vallarta og Manzanillo. Foto: Nent

Det har som regel alltid stormet rundt «Paradise Hotel», men mye toppet seg kanskje da den svenske vårsesongen av programmet ble fjernet grunnet overgrepsanklager, og at den svenske høstsesongen ikke ville vises.

Realityserien har i etterkant valgt å legge om realityserien.

– Vi gleder oss veldig til å ønske våre seere og deltakere velkommen til Playa Nix. Vennskap, drama, intriger og kampen om en halv million kroner venter våre deltakere i det nye Paradise-huset, sier Kenneth Kristensen, SVP Non Scripted hos NENT Group, i pressemeldinga.

På området er det ett enetasjes hus og to to-etasjes hus, basseng, treningsrom, flere uteplasser og også en kirke. Alt ligger rett ved siden av stranden. I det nye huset skal deltakerne bo parvis på rom med enkeltsenger. På området er det flere store områder å samles på, og også mindre steder i skyggen hvor deltakerne kan sitte og snakke uforstyrret.

Foto: Nent
Foto: Nent
Foto: Nent
Foto: Nent