Den siste treningen før returoppgjøret mot Vikingur ga få svar om hvilket lag Kåre Ingebrigtsen velger å stille med. Rosenborg-treneren lettet imidlertid litt på sløret.

- Det eneste jeg kan avsløre er at John Hou Sæter får sjansen, sier han.

Lik trd.by på Facebook

- Veldig gøy

17-åringen imponerte i oppkjøringen til sesongen, men har fått lite spilletid i vår. Nå får han sin første Europa-kamp, noe han har drømt om siden han var en liten gutt.

- Å få gjøre det med RBK blir selvfølgelig veldig gøy. Selv om det ikke blir fullsatt mot Vikingur, er det spesielt, sier Hou Sæter.

I det første oppgjøret mellom lagene, lå Vikingur defensivt og satset på kontringer og dødballer. Etter 2-0 til Rosenborg i første kamp må de nå mer fremover om de skal ha et håp om avansement. Hou Sæter er usikker på hvordan kampbildet kommer til å bli.

- Det er vanskelig å si. Jeg tviler på at de går ut høyt. Først tar de nok krigen og ligger defensivt, så kanskje de står høyere etter hvert.  Vi må få ballen til å gå raskere enn vi klarte i den første kampen. På en våt gressbane skal de ikke klare å henge med og vi skal være bedre.​

- De bremset ikke i taklingene

Hou Sæter håper å bidra så mye som mulig og øke sjansen for flere sjanser fremover. Unggutten er kjent som en teknisk spiller med en god pasningsfot og som liker å ha ball. Mot Vikingur er det en kombinasjon som kan gi blåmerker. De færøyske spillerene var nådeløse i duellspillet og ikke redde for å gi juling.

- Vi vet det er et lag som går inn 100 prosent i alle dueller og ikke gir noe gratis. De bremset ikke i taklingene, så det er om å gjøre å få ballen og gi den videre til noen andre så raskt som mulig, sier han og ler.