Sandra Jokic har trent Alexandra Joner siden i fjor høst. Nå har hun også begynt å trene artisten Sandra Lyng. "Jeg vil bli sterkere, kan du hjelpe meg?", spurte Lyng i en mail til Jokic. Så var de i gang.

"Kjendiser er gøy! Nå er det ikke bare Alexandra Joner som har valgt å benytte seg av online coaching i fra StrongBody - det har også Sandra Lyng Haugen valgt å gjøre! Og jepp - jeg er coach!", skriver Jokic på sin blogg.

Følg trd.by på Facebook.

Joner anbefalte Jokic

Artisten ønsket å bli sterkere og komme i bedre form, og tok derfor kontakt med Jokic. Treneren forteller at Lyng og Joner er venner, og det var slik Sandra Lyng fikk høre om henne.

"Hun sa JA og jeg fikk da en trenings- og kostholdsplan tilbake som er passet for meg, min form og det jeg har tid til av trening i hverdagen så det blir spennende å ta tak i det. Siden jeg er mye travel så fant jeg ut at det passet meg best med en online PT, da står jeg friere til å kunne trene på tider det passer meg best. Og min navnesøster er super!", skriver Sandra Lyng på bloggen sin.

«Fitness bør forbys», skrev Julianne. Det satt sinnet i kok hos utøvere.

Tidligere slitt med bulimi

Artisten har slitt med bulimi, og har derfor ikke drevet med noen form for diett eller treningsprogram før. Hun skriver på bloggen sin at "det har vært forbindet med noe negativt, vonde tanker, press på meg selv, men denne gangen er det annerledes."

Jokic har fått tilbakemeldinger på at både Lyng og Joner er kjempefornøyde med opplegget, og at de gleder seg til fortsettelsen.

- Begge er veldig profilerte personer, og alt handler om planlegging og vilje. Er de motiverte og følger planen, er det ikke noe problem, forteller fitnesstjerna.

10 supre NTNU-tips til et sunt liv.

Større frihet med online coaching

Jokic har selv kun blitt trent via online coaching, og mener det gir større frihet. Du trenger ikke trene til et spesielt tidspunkt, og det gir generelt mer frihet til kunden.

- Vi har en jevnlig dialog, og programmet er lett å følge. Alt er nøye forklart, og de er hele tiden klar over planen og hva kroppen skal gjøre, forteller treneren.

Perodd (49): - Det verste med Trondheim er at det er for få treningssenter.

Les også: Ida gikk fra ett til fire måltider - slanket bort 32 kilo på 9 måneder.