I forrige uke havnet Silje Nilsen (24) på andreplass i poker-NM og sikret seg hele 773 510 kroner i samme slengen.

Etter den imponerende innsatsen sto sponsorene i kø for å signere trønderen, men Nilsen hadde ikke hastverk med å binde seg til noen.

- Det er både store og litt mindre aktører som har meldt seg, men jeg har ennå ikke bestemt meg for noe. Jeg får se hvem som har det beste tilbudet, sa Nilsen til TV2 i forrige uke.

Nå har hun bestemt seg.

Lik trd.by på Facebook

- Svært fornøyd

Spillselskapet Guts.com skriver i en pressemelding at de har sikret seg underskriften til Nilsen. Noe de er storfornøyd med.

- Vi er svært fornøyde med å ha signert Silje til Guts.com. Silje har en sprudlende personalitet rundt pokerbordet som smitter videre til andre og gjør poker mer attraktivt for nye spillere, sier poker manager Eirik Thorvaldsen i Guts.com i pressemeldingen.

Avtalen innebærer at Nilsen blir sendt til Las Vegas for å delta i verdensmesterskapet i poker til sommeren. trd.by har ikke fått kontakt med Nilsen etter pokerbragden i forrige uke, men i et tidligere intervju sa hun at gamblingmekkaet i Nevada er hennes favorittsted.

- Las Vegas er byen i mitt hjerte, det er en pokerspillers drøm! Der spiller man poker hele tiden og så er det mye annet kult å finne på, sa hun i et tidligere trd.by-intervju.

Siljes sprudlende personlighet trekkes frem i pressemeldingen. Foto: guts.com

Dette er avtalen verdt

I tillegg får hun delta i diverse pokerturneringer rundt om i europa, ifølge pressemeldingen.

- Avtalen, med de turneringene vi har signert henne opp til, er verdt over 250 000 kroner. Det er en eksklusiv avtale. Det er kun to andre nordmenn som har en lignende avtale, forteller Country Manager Norge Jannicke Overgaard Forsberg ved Guts.com til trd.by.

- I tillegg har vi avtale om reforhandling etter poker-VM i Las Vegas, legger Forsberg til.