Trondheim har et bredt tilbud av treningssenter å by på, men i jungelen av tilbud er det kanskje vanskelig å finne det som passer deg best. Vi har laget en liten oversikt av hva som finnes av muligheter i byen! Noen er betjente og tilbyr gruppetimer, mens andre igjen er ubetjente. Enkelte senter tilbyr også delvis bemanning gjennom gruppetimer på kveldstid.

Samtidig har man treningssenter forbeholdt visse aldersgrupper eller andre spesielle behov. Mange av sentrene opererer med forskjellige priser, men vi har tatt utgangspunkt i et ordinært medlemskap basert på månedspris.

Ulike senter i Trondheim:

 • Crossfit Trondheim: 699 kroner for ordinært medlemsskap i seks måneder, med binding. For medlemmene har de åpent gym, i tillegg til en rekke crossfit-timer.

 • 3T: 549 kroner i måneden for ordinært heldagsmedlemskap. I tillegg kommer innmeldingsavgift på 1200 kroner, med en bindingstid på 12 måneder. Kjeden har også en rekke andre varianter av medlemskap. Byens største kjede (16 senter i Trøndelag) med det største tilbudet av gruppetimer og aktiviteter. Tilbyr også personlig trener.

 • Kaliber gym: 549 kroner for ordinært medlemskap, med en bindingstid på 12 måneder. Uten bindingstid blir samme medlemskap kostende 699 kroner i måneden. Det er ingen innmeldingsavgift. Medlemskap innebærer blant annet tilgang til senteret 24 timer i døgnet, hjelp med trenings- og kostholdsprogram, og de tilbyr også personlige trenere.

 • Crossfit m

 • High energy: 399 kroner i måneden for ordinært medlemskap. Dette er et lite, selvstendig treningssenter i Elgsetergate, der de spesialiserer seg på gruppetimer i sal.

 • Legacy gym: 399 kroner i måneden for et ordinært medlemskap, med binding. Senteret holder til på Tiller, og er et døgnåpent senter med en delvis betjent resepsjon. Tilbyr også gruppetimer.

 • Actic: 305 kroner i måneden om du binder deg til 24 måneder, 339 kroner med binding i 12 måneder, og 439 kroner om du velger ingen binding. Actic Gym på Saupstad ligger i i Husebyhallen/badet.

 • Impulse: 299 kroner i måneden for «Trening heldag». Uten bindingstid koster det 249 kroner å melde seg inn, velger du tolv måneders bindingstid er det fri innmelding. Alle de ti sentrene i Trondheim og omegn er betjente, og de tilbyr personlig trener og gruppetimer.

 • Heimdal fysikalske treningssenter: 299 kroner i måneden, om du velger 12 måneders binding. Hvis ikke vil samme medlemskap, uten bindinga, koste 399 kroner i måneden. Medlemskap innebærer tilgang på alle fasiliteter, inkludert gruppetimer og veiledningstimer med fysioterapeut.

 • Flex gym: 299 kroner per måned for et ordinært medlemskap, og er et døgnåpent treningssenter, delvis betjent. Det holder til på Lade, og tilbyr styrke og kardio for de fleste nivå.

 • Nidarø treningssenter: 299 kroner i måneden, og om du ikke ønsker bindingstid i 12 måneder, koster det 500 kroner å melde seg inn. Består av tre treningssentre: Nidarø Treningssenter, Lade Treningssenter og Selsbakk Treningssenter. Som medlem har du muligheten til å trene på alle sentrene.

 • Fysmed helse og trening: 295 kroner per måned for ett års medlemskap. I tillegg til egentrening i treningssal er det også fysioterapeuter tilgjengelig for ulik organisert aktivitet på ettermiddag og kveld.

 • Risvollan trening: 295 kroner i måneden, med ett års bindingstid. For tre måneders bindingstid koster samme medlemskap 349 kroner i måneden. Her har du tilgang på tredemølle, roapparat, sykkel eller på elipseapparat, styrkesal med mer. Senteret er eid og drevet av fysioterapeuter, og du betaler ingenting for å melde deg inn.

 • Fresh fitness: 249 kroner i måneden for basismedlemskap. Innmeldingsavgifta er på 199 kroner, og det er ingen bindingstid. For en 50-lapp ekstra i måneden kan du være med på kjedens gruppetimer. Fresh Fitness er delvis bemannet, og kundene må derfor kjøpe et medlemsarbånd til 100 kroner som også fungerer som nøkkelkort.

 • Trenher: 199 kroner i måneden, med ingen innmeldingsavgift eller bindingstid. Dette er døgnåpne, ubemannede senter, og både Trenher Nardo og Trenher Angelltrøa ligger like ved E6 Omkjøringsveien i Trondheim.

 • Lilleby treningssenter: 199 kroner i måneden, ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. Senteret er døgnåpent og ubemannet, og har varierte treningsapparater for både styrke og kondisjon.

 • Easyfit: 198 kroner i måneden, uten bindingstid. Kjeden har tre senter her i Trondheim, og noen ellers i regionen også. Kjeden tilbyr timer med personlige trenere.

 • Fitnesspoint: 198 kroner i måneden for tilgang til ett av kjedens sentre. De har senter både på Flatåsen og Moholt, i tillegg til andre steder i landet. Skulle du ønske tilgang til flere senter, koster det 298 kroner i måneden.

 • 365 gym: 189 kroner i måneden, ingen innmeldingsavgift eller bindingstid. Dette er et frittstående senter sentralt på Valentinlyst i Trondheim, med både frivekter, apparater og egen cardio-avdeling. De tilbyr også personlig trener.

 • Basis gym: 179 kroner i måneden, uten bindingstid og med en måneds oppsigelsestid. Senteret ligger på Lade, og tilbyr egentrening med blant annet spinningsykler, styrkeapparat, frivekter og en sone for funksjonell trening.

 • Trondheim gym (T-gym): 175 kroner i måneden, ingen bindingstid eller innmeldingsavgift. Det enkeltstående senteret ligger på Lade, og er ubemannet - de tilbyr også PT-tjenester.

Andre senter:

 • Evolve Academy Trondheim: 599 kroner for ordinært medlemskap med både kampsport og gym. Vil du kun ha tilgang til gymmet, koster det 299 i måneden som ordinært medlem.

 • Baz Berg Aktivitet og Zumbasenter: 575 kroner for ordinært medlemskap. Dette er et senter for deg over 30 år, og gir tilgang på unikt utstyr og systemer som gjør trening lett å komme i gang med. De lager en treningsplan for det første året, i betjent åpningstid kan man alltid få med seg en trener, og de tilbyr også gruppetimer - og mye mer.

 • Femme treningssenter: 449 kroner i måneden, med ingen binding eller innmeldingsavgift. Dette er et senter for kvinner, med både gruppetimer og egentrening, og egne timer også for gravide.

 • Mudo Gym & Kampsport: 399 kroner per måned, som gir tilgang på gymmet på Heimdal og gruppetimer i yoga. Dette er et treningssenter med basis i kampsport.

 • Sit trening: 2650 kroner for et helt år for eksterne brukere. Det vil si at du enten har hatt medlemsskap i Sit i forrige semester, eller er samboer med en student/ansatt med aktivt medlemskap hos Sit. For studenter er det andre priser som gjelder, så lenge de betaler semesteravgift til Sit, eller annen studentsamskipnad i Norge.

Har vi glemt noen? Send oss gjerne en mail til line.pevik@adresseavisen.no!