Kjærlighet, når to mennesker møtes og søt musikk oppstår. Følelsen av å møte den utkårede. Møte noen helt spesiell. Den kjenner vi oss alle igjen i, ikke sant?

Hvorfor er det da så vanskelig å akseptere at kjærligheten gjelder alle mennesker? Til og med de som møter noen som er av samme kjønn?

I dagens samfunn opplever mennesker som deler et forhold med noen av samme kjønn, og også begge kjønn, uforholdsmessig mye hat og motstand. Urovekkende.

Vi lever i det herrens år 2018 etter Jesus Kristus. Der menneskerettigheter og sunn fornuft råder. Man skulle i alle fall tro det. Likevel spyr hatefulle mennesker ut hat mot annerledeshet og helt normal kjærlighet.

Innleggsforfatter Fredrik Trøan Johansen er lei av hatefulle nordmenn. Foto: Privat

Til dere som på død og liv må kaste fra dere alt dette meningsløse hatet:

For det første, deres holdninger hører hjemme i det herrens år 1000 før Jesus Kristus.

For det andre, dere er både respektløse og fæle mennesker. Dere havner ikke i himmelen med slike holdninger og meninger. Sånne som dere havner i djevelens gap.

For det tredje, ulike former for kjærlighet er ikke i strid med bibel og tro, og sånn er det bare! Å spy ut hat mot homofile, transpersoner og alle og enhver du ikke liker - det finnes ikke greit under noen omstendighet. Skam dere, skam dere langt inn i ryggmargen!

Nok er nok! Dette hatet må ta slutt nå! Jeg er møkka lei hatefulle nordmenn som sprer dritt og møkk mot medmennesker på grunn av gammeldagse og primitive holdninger.

Lenge leve kjærligheten og nei til hatefulle holdninger!