Jonas Ulseth fra Stjørdal og Nina Martnes fra årets sesong av Paradise Hotel, fant fort tonen inne på hotellet. Paret holdt forholdet skjult i starten for å ikke ødelegge spenningen i programmet, men avslørte etter hvert at de hadde blitt et par. Nå skal de altså flytte sammen i Trondheim, skriver Se og Hør.

- Vi flytter sammen til Trondheim nå. Det har jo vært et stort tema helt siden vi kom hjem fra Mexico, at vi ville flytte sammen, så det at det nå skjer er en drøm i oppfyllelse, sier Jonas til Se og Hør.

Følg trd.by på Facebook

Flytter sammen i juli

De skal med andre ord ikke bo i Stjørdal hvor Jonas kommer fra. De skal flytte sammen i en leilighet 1. juli.

- Etter mye leting har vi endelig funnet en leilighet som vi liker. Men siden den er i Trondheim, betyr dette at prinsen av Stjørdal dessverre er på bortebane, sier han og ler.

Jonas røk ut fra Paradise Hotel i finaleuka, og paret fikk dermed ikke stå sammen i finaleuka som de hadde ønsket. Han sa det verste med den opplevelsen var å se hvor lei seg kjæresten Nina ble.

- Vi har jobbet sammen siden uke tre, og har hjulpet hverandre videre. Tanken på at hun måtte avslutte det vi hadde jobbet sammen for, var det verste, sa han til trd.by.

Fikk du med deg at Nina feiret bursdagen sin i Trondheim? Her er bildene!

Har vært planen lenge

Han røpet allerede da at han hadde noen fremtidsplaner om å flytte til Trondheim, som nå altså blir rimelig snart.

- Jeg skal i alle fall bruke sommeren på å reise rundt i verden. Og etter hvert har jeg tenkt å flytte til Trondheim, sa stjørdalingen.

Paret har brukt mye tid sammen etter Paradise, og Martnes har tidligere sagt at hun har planer om å flytte sørover.

«Gleder meg utrolig masse til jeg får muligheten til å være med henne når jeg selv måtte ønske, og for å se hva fremtiden bringer for oss!», skrev Jonas på bloggen sin tidligere i år.

En av årets Paradise-trøndere røk ut første dag på hotellet

Dette er Paradise-Daniels store samlebesettelse