- Jeg vil gjerne vise at alt ikke trenger å være så perfekt, forteller Waglen.

Følg trd.by på Facebook

Susanne Waglen har 44 000 følgere på Instagram under brukeren @swaglen. Her går hun mot strømmen, da hun prøver å vise det som ligger under overflaten. Hun beskriver Instagram som et vennskap du kan skru av og på når du ønsker.

- Det er bare å klappe igjen mobilen og dataen når du får nok, sier hun.

Her de fem beste redigeringsappene.

Sliter med angst og ME

Waglen sliter med angst, og har nylig fått diagnosen ME. For henne er det viktig å få frem dette på Instagrammen sin, og ikke dekke over det negative. Selv om bildene ser fine og oppstilte ut, skriver hun ofte en tekst under der hun forteller om dypere tema som mobbing, selvtillit og kroppsfokus.

Instagrammeren har tidligere vært altfor opptatt av likes, perfekte bilder og følgere. Hvis hun ikke fikk nok likes på et bilde tidligere, slettet hun det.

- Jeg innså da at jeg ikke lenger postet bilder jeg selv likte, sier Waglen.

Føler ansvar for følgerne

Hun legger ikke skjul på at hun føler et visst ansvar. Følgerne hennes er som regel tenåringer i beste alder. 14-åringer kontakter henne for å spørre om råd. Tidligere har hun fått kommentarer på at siden hun er så tynn så er hun er kroppen hennes en inspirasjon for dem.

- Det var veldig vanskelig for meg å forholde meg til. Det tok mye krefter å skulle prøve å gi disse jentene de verktøyene jeg selv hadde skaffet meg: man har selv makten til å lære å like seg selv for den man er, sier Waglen.

Hunden Luna the Berner har 20 000 følgere på Instagram.

- Klarer ikke henge med

Nylig la hun ut et bilde på Instagram av en tekopp med tekst der hun forklarer at hun ikke klarer å henge med i Instagram-verdenen. Hun ser bilder av folk med såkalte "perfekte" liv, og sammenligner livsverdien sin med deres. Selv vil hun gjerne bli bedre for å kunne gjøre det samme, men M.E. bryter henne ned.

- Jeg følger ikke såkalte inspo-kontoer som minnet meg om hva kroppen min for øyeblikket ikke får til, forteller hun.

Møtte venninne på Instagram

Selvom Waglen har merket mange negative sider ved å ha en så stor Instagram-konto, har den også gitt henne flere gode fordeler. En av hennes beste venner var tidligere en stor fan. Waglen oppdaget henne, og fan-jenta ønsket at instagrammeren skulle følge henne. Det gjorde hun.

- Hun ble i ekstase. Vi har enda ikke møtt hverandre, men vi prater hver dag. Vi har mye til felles. For eksempel så elsker begge katter, og vi kan prate lenge om det, sier hun lattermildt.

Fra å være enormt opptatt av å legge ut bilder for å få nok likes, kommentarer og ha en profil som "alle" liker, har hun nå gått motsatt vei.

- Nå vil jeg ha den kontoen jeg selv ville likt å følge, sier Waglen.