• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Mengden kjøtt vi spiser kobles til risikoen for å få kreft. Foto: Shutterstock
Livsstil

Dette kostholdet kobles til lavere kreftrisiko

Forskning viser at kreftrisikoen er svært forskjellig, alt etter hva slags mat vi vanligvis spiser.

foto
Line Pevik
Publisert: 25. mars 2022 kl. 12:25 Oppdatert: 20. januar 2023 kl. 11:04
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Kjøtt
  • Kreft
  • Kosthold
  • Fisk
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.