Med jevne mellomrom liker vi i trd.by-redaksjonen å ramse opp gutter og jenter som har imponert oss i det siste.

For noen knappe dager siden la vi ut saken: 7 jenter som har imponert oss i det siste!

Nå er det guttas tur til å skinne.

Har du noen forslag til noen vi burde skrive om, og som fortjener plass på lista? Send oss en e-post til: trdby@adresseavisen.no.

1. Sander Sagosen

Foto: INGAR STORFJELL

Håndball-proffen er i vinden om dagen, og gjør det godt i europamesterskapet i Polen. Etter en marerittstart mot Island, så klarte guttene å snu skuta og endte opp som gruppevinnere.  Vi håper han og resten av Norges håndballherrer fortsetter med det!

Selv om de neste kampene mot Polen, Makedonia og Frankrike blir knalltøffe.

2. Alejandro Shakeri

Foto: PRIVAT

Vi i trd.by redaksjonen liker unge folk, som tør å satse på de brenner for. Alejandro Shakeri må sies å være en av dem. 21-åringen har svidd av to millioner kroner og skal snart lansere sin første motekolleksjon.

- Jeg har bestandig hatt stor interesse for klær og mote. De siste årene har jeg blitt veldig opptatt av street style. Så for et halvannet år siden bestemte jeg meg for å starte opp et eget merke, sier Shakeri.

3. Tobias Brennvik

Foto: EMMA DAHLE MOE

Denne flotte mannen tilbyr alle i Trondheim gratis middag hver tirsdag. Det eneste du trenger å gjøre er hjelpe til med maten eller ryddinga.

- Til vanlig er vi rundt 40 stykker hver gang, men det har vært mindre nå etter julen. Det er likevel alltid noen som blir med og lager maten, sier Brennvik.

Han er en av ildsjelene på Trondheim Folkekjøkken, og han har servert middag til studenter fra hele verden i snart sju år.

4. Emil "Valhalla" Meek

Foto: IIKKA NIKKINEN

MMA-utøver Meek har nylig flyttet til Oslo etter et langt opphold i Trondheim.

- Det gir meg bedre muligheter til å satse helt på denne sporten. Jeg hadde en prøveperiode i Oslo før kampen min i Finland. Da kjørte jeg hele oppkjøringa i Oslo, og jeg fikk kjempegode resultater av det, sa Meek om flyttingen.

Nå er han klar for en av sine tøffeste kamper noensinne. I februar møter han briten Matt Inman i Norwich, England.

5. Christian Gytkjær

Foto: JENS PETTER SØRAA

Den danske RBK-spissen takket nei til høyere i lønn i Molde, og kom heller til Rosenborg og Trondheim. Det liker vi!

Ikke nok med det. Han er også ganske drøy på Instagram. Det liker vi også!

6. Jørgen Svane

Foto: PRIVAT

Kortvokste Jørgen Svane fra Steinkjer har møtt mye motstand i sin søken etter drømmejobben som lastebilsjåfør.

Vi håper at det ærlige Facebook-innlegget hans, som eksploderte på sosiale medier, sørger for at jakten går bedre.

Og det ser det ut til at det gjør.

- Det helt utrolig hvor mange som har tatt initiativ for å hjelpe meg. Responsen har bare vært positiv, og jeg har fått mange tips om firmaer som søker etter sjåfører. Jeg har også blitt oppringt av et firma i Oslo, som vil møte meg. Så jeg tenker å kjøre nedover for å møte dem om ikke så lenge, sier Svane.

7. August Dahl

Foto: TV2

NTNU-studenten ga ikke det beste førsteinntrykket til Idol-dommerne, men sangstemmen rettet det opp kjapt.

Dahl sang den soulfulle Sam Cooke-låten «A change is gonna come» og til tross for at dommerne var overrasket over valget, falt hans versjon absolutt i smak.

- Jeg følte jeg satt meg inn i en Volvo 340, også var det Ferrarimotor. Du fremstår som Trondheims eldste 20-åring, sa Gunnar Greve etter auditionen.

8. Andreas Martinsen

Foto: NTB SCANPIX

Ishockey-spilleren markerer seg i en av verdens største idretter. Hardhausen, som spiller Colorado Avalanche, har kjempet seg inn i taklingseliten i verdens tøffeste hockeyliga.

- Jeg er en spiller som skal spille fysisk, gjøre det enkelt og legge ned en bra jobb defensivt for laget. Jeg er en rollespiller der jeg skal gjøre livet surt for motstanderne. Jeg føler jeg gjør de tingene jeg er satt til å gjøre, sa Martinsen til adressa.no (Pluss) tidligere i januar.

Fortsett med det, Martinsen!

9. Kjetil Møkkelgård

Foto: PRIVAT

Kjetil Møkkelgård og den spesielle bilen hans har imponert trd.by-redaksjonen.

På åtte år har han brukt 1,3 millioner kroner på sin Opel Omega 1989-modell, som nå bruker flybensin og har 1100 hestekrefter.

- Mange mener kanskje at jeg har dratt prosjektet litt langt, men de er imponert over at jeg aldri har gitt opp. Men med pengene jeg har brukt kunne jeg nok hatt ei fin hytte ved sjøen, sier Møkkelgård til trd.by.