– Det er jo litt flaut, men ... Jeg har lenge hatt en drøm om å dra på rundreise i India, men jeg har ikke så lyst å reise på egen hånd, sier Marianne.

Hun er godt bereist og har stempel fra både Asia, Afrika og Sør-Amerika i passet. Hun har reist alene før, men denne gangen ser hun etter noe nytt.

– Jeg har savnet å ha noen å mimre tilbake til turen med i etterkant. Noen jeg kan bli godt kjent med og dele opplevelsene med.

Tre uker på reisefot

23. februar går turen til New Delhi. Der skal hun blant annet få med seg Holi-festivalen, den fargerike hinduistiske høytiden når kjærlighet blir feiret med sprakende fargepulver.

– Under Holi-festivalen blir Krishna feiret. Derfor har jeg tenkt å være i Krishnas fødeby Mathura de dagene, forteller hun entusiastisk.

– Så er jo Taj Mahal en selvfølge.

Til sammen har Marianne planlagt å tilbringe to gode uker i India.

– Etter New Delhi har jeg lyst å dra til havnebyen Kochi og kanskje prøve meditasjon. Jeg vil få med meg alt det gode India har å by på av mat, kultur og opplevelser.

– Ser du for deg en backpacking-tur?

– Jeg kommer nok til å pakke i sekk av praktiske grunner, men det blir ikke overnatting på store hostel-sovesaler.

Etter planen skal India bli etterfølgt av én uke med avslapping i asurblå Maldivene.

Lyst å bli med på en fargefest uten like? Bli med Marianne til India! Foto: Thomas Hawk/Flickr

Søker jevnaldrende, eventyrlysten reisepartner

Marianne beskriver seg selv som en sprudlende og eventyrlysten Stavanger-jente. Hun har lopper i blodet og liker å gå på ski og danse - spesielt salsa.

Hun ser etter liknende kvaliteter hos den potensielle reisepartneren sin. Marianne ser helst etter en jevnaldrende, mannlig makker.

– Kvinnesynet i India er jo ikke helt på topp. Å reise med en mann vil gjøre turen bedre, tror jeg.

– Kan det bli en date?

– Jeg ser først og fremst etter en reisepartner. Men skulle kjærligheten blomstre, så er det ingenting i veien for det, smiler hun.

Ønsker du å bli med Marianne på tur?

Fortell litt om deg selv og hva du ønsker å oppleve i India og Maldivene. Send til indiatur2018@gmail.com

PS! Vi sponser dessverre ikke turen.