• Aktuelt
  • Underholdning
  • Livsstil
  • Meninger
  • Uteliv
  • Trening
  • Kultur
foto
Presentasjonen av maten spiller en stor rolle, sier kjøkkensjef hos Graffi Grill og Bar, Jakin Høie.
Livsstil

Sesongens heteste grilltips: - Folk blir dødsimponert over at du har funnet på det

Hvordan unngår man egentlig å oversteke kjøttet, og kan virkelig alt grilles?

Eva Ersfjord (tekst og foto)
Publisert: 2. juli 2017 kl. 18:33 Oppdatert: 21. mai 2019 kl. 13:21
Artikkelen er mer enn fem år gammel
Del denne artikkelen på Twitter Del denne artikkelen på e-post
Utforsk tema:
  • Mat
  • Trondheim
Ansvarlig trd.by
Line Dreier Pevik
Utviklingsredaktør Adresseavisen
Christer Solbakk Johnsen
Sjefredaktør Adresseavisen
Kirsti Husby
Kontakt og tips
trd.by@adresseavisen.no
Telefon
46 40 72 00

Adresseavisen arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Se også Redaktøransvar. Adresseavisen har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet 2023 © Adresseavisen.

Informasjon om bruk av «cookies» og personvernpolicy.